Πριν από λίγο καιρό ο Μένιος Φουρθιώτης είδε ένα τοίχο στο σπίτι του να γεμίζει με σφαίρες από καλάζνικοφ. Σοκαρίστηκε και ήταν μία από απόδειξη ότι χρειάζεται αστυνομική προστασία. Ύστερα τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο σοβαρό καθώς πραγματοποιήθηκε έκρηξη στην οικεία του. Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει κύριε Χρυσοχοΐδη μας για να πειστείτε;

Φτάνουμε όμως στο σήμερα που η τηλεπερσόνα μάλλον νιώθει κάπως άβολα. Έχει σχηματιστεί σε βάρος του ένα βαρύ κατηγορητήριο από τη Δίωξη (από τη Δίωξη παίρνω τηλέφωνο) Εκβιαστών της Ελληνικής Αστυνομίας. Η δικογραφία περιλαμβάνει μερικά όχι και τόσο όμορφα αδικήματα όπως είναι η συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, μαζί με τους άλλους δύο συλληφθέντες που όπως φαίνεται, είναι αυτοί που αστόχησαν παρά την εμπειρία τους και πυροβόλησαν τον τοίχο του σπιτιού.

via GIPHY

Το μενού περιλαμβάνει επίσης ηθική αυτουργία και συναυτουργία σε εκρήξεις και της ηθικής αυτουργίας με βάση το νόμο περί όπλων. Μην βιάζεστε, έχουμε και πλημμελήματα: αυτό της απάτης και της απόπειρας εκβίασης. Ο παρουσιαστής, σύμφωνα πάντα με τα όσα μεταφέρουν πολλές ελληνικές ιστοσελίδες, είχε επαφή με τα δύο άτομα στο παρελθόν.

Οι δύο ποινικοί συνδέονται με τους ταυτοποιημένους κάλυκες, αποτυπώματα και DNA. Μην ξεχνάμε πως πριν εμφανιστούν στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη, είχαν επίσης πυροβολήσει κατά της αστυνομίας και δεν είμαστε σίγουροι ότι το έκαναν για να δουν αν δουλεύει το όπλο. Καλό το Nomadland αλλά του χρόνου ξέρουμε ποιος θα κερδίσει το Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας.