Στην τηλεόραση, όχι μόνο στην ελληνική, εξακολουθούν να μας γυρίζουν πίσω στο χρόνο και να μας υπενθυμίζουν ότι συγκεκριμένα μέλη του ανθρώπινου σώματος συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να προκαλούν αμηχανία. Η αμηχανία αυτή, βέβαια, είναι κατασκευασμένη ιδανικά για να χωράει ακόμα και σε προγράμματα που αφορούν κατά κύριο λόγο τη μαγειρική.

Το MasterChef, λοιπόν, αποφάσισε να κλέψει λίγη από τη δόξα του Ρουκ Ζουκ και ασχοληθεί με σεξουαλική υπονοούμενα με ένα αστείο που δεν ξέρουμε αν στο 2021 παραμένει αστείο. Και όλα αυτά, για έναν λούτσο. Η Μαρίνα Ντεμολλάι έδωσε στην δοκιμασία του ριάλιτι μαγειρικής στην Άνους Χεριμιάν να μαγειρέψει το συγκεκριμένο ψάρι με τη δεύτερη να κάνει τα πάντα για να τονίσει όλα όσα θυμίζουν ένα ανδρικό μόριο.

Ας γυρίσουμε για λίγο στο 1990:

«Τι είναι αυτό ρε παιδιά; Λούτσος… τι είναι; Δεν χωρούσε στον δίσκο κοπής ρε παιδιά! Τι είναι αυτός ο λούτσος; Με ένα τόσο κεφάλι» είπε με  χαμόγελο η Ανούς Χεριμιάν στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής. «Ε με αυτόν τον λούτσο σήμερα».

Όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πλησίασε την Άνους Χεριμιάν για να τη ρωτήσει τι ετοιμάζει, του ξεκαθάρισε ότι ήθελε ένα χριστόψαρο. Όταν ο κριτής της ζήτησε να περισσότερες διευκρινίσεις, η Άνους απάντησε ότι η Μαρίνα ήθελε να της «δώσει τηλεοπτικά έναν λούτσο». Εντάξει, παιδιά, ας προχωρήσουμε επιτέλους. 

https://www.youtube.com/watch?v=qKYklrDv1Rc