Φημίζονται για τις καίριες και εύστοχες παρεμβάσεις στους διαδικτυακούς τόπους. Άλλα η δουλειά τους είναι άλλη. Οι Τελεταί Μπούκουρας επιτελούν υψίστης σημασίας έργο καθώς υπόσχονται ένα ταξίδι χωρίς αναταράξεις στον άλλο κόσμο, όποιος και αν είναι αυτός. Είτε πρόκειται για ανηφορικό δρόμο είτε για κατηφορικό, το αγαπημένο μας γραφείο κηδειών ξέρει πώς να μεταφέρει τους νεκρούς(;) με ασφάλεια στη δεύτερη κατοικία τους.

Ας μείνουμε όμως στο πρώτο σκέλος της εισαγωγής. Στον κόσμο των ζωντανών, οι λογαριασμοί των Τελεταί Μπούκουρας φημίζονται για τη ζωντάνια που χαρίζουν μέσω του χιούμορ τους σε όλους εμάς που κινούμαστε μεταξύ Κόλασης και Παραδείσου εν ώρα εργασίας και όχι μόνο. Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι η απάντηση που έδωσαν στον Στέφανο Τσιτσιπά στο meltdown του πριν από λίγους μήνες.

Τον τελευταίο καιρό, το Νο1 θέμα συζήτησης είναι ο κορονοϊός αλλά και τα εμβόλια που υπόσχονται ότι μας προστατεύουν από αυτόν. Έχουν προκύψει όμως και μερικά προβλήματα με ένα από αυτά, με το ξακουστό AstraZeneca που σε ελάχιστες περιπτώσεις, έχει δημιουργήσει θρομβώσεις. Τώρα που ανοίγουν οι πλατφόρμες και οι ”νέοι” είναι ένα βήμα από τον εμβολιασμό τους, οι Τελεταί Μπούκουρα άρπαξαν την ευκαιρία και σχολίασαν την επικαιρότητα. Πώς αποφάσισαν να το κάνουν; Με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο. Λέγοντας ένα δημόσιο ”ευχαριστώ’’ στην AstraZeneca για την πολύτιμη βοήθειά της.

https://twitter.com/AstraZeneca?ref_src=twsrc%5Etfw

Εμείς, με τη σειρά μας, ας ελπίσουμε να μην αυξηθεί η πελατεία τους, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.