Μας λείπει η φαντασία. Μπαρ, ευτυχώς, έχουμε πολλά στη χώρα μας. Και στην Κοπεγχάγη έχουν, όπως σε όλο τον κόσμο μόνο που στην πρωτεύουσα της Δανίας κάνουν κάτι εντελώς διαφορετικά από τα υπόλοιπα μπαρ του πλανήτη. Όχι, δεν προσφέρουν ένα κοκτέιλ που φημίζεται για τη γεύση του. Προσφέρουν διαγνωστικό τεστ για την Covid-19. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Πολλές επιχειρήσεις δέχτηκαν ένα μεγάλο χτύπημα από τον κορονοϊό και τους αναγκαστικούς περιορισμούς που έφερε μαζί του. Έτσι, ένα μπαρ στην Κοπεγχάγη, στην προσπάθειά του να αυξήσει τα έσοδά του, άρχισε να προσφέρει εκτός από ποτά και διαγνωστικά τεστ. Όσο οι πελάτες περιμένουν τα αποτελέσματα, έχουν τη δυνατότητα να πιουν μπίρα.

via GIPHY

Οι πελάτες πληρώνουν γύρω στα 25 ευρώ για να εξεταστούν σε ειδικό θάλαμο στο Warpigs Brewpub. Αν το τεστ τους είναι αρνητικό, τότε τους επιτρέπεται να περάσουν στον εσωτερικό χώρο του μπαρ. Η Δανία έχει καθιερώσει ένα σύστημα που θέλει τους πελάτες να χρησιμοποιούν μια εφαρμογή στο κινητό τους το δείχνει αν έχουν εμβολιαστεί, αν έχουν αρνητικό τεστ ή έχουν αναρρώσει από τον ιό. Η μπίρα, πάντως, είναι η καλύτερη λύση.

Η Δανία προσφέρει επίσης δωρεάν τεστ για την Covid-19 αλλά σύμφωνα με τους πελάτες του Warpigs Brewpub, πληρώνουν το τεστ για να αποφύγουν τις ουρές στην είσοδο. Και κάπως έτσι, το αυτό το μπαρ κερδίζει ή τουλάχιστον περιορίζει, τον κορονοϊό.