Αν νομίζατε ότι τα έχετε δει όλα μέχρι τώρα στη ζωή σας, καλύτερα να το σκεφτείτε ξανά διότι πάντα θα υπάρχει μια Ραχήλ Μακρή να μας βάζει στη θέση μας και να μας προσγειώνει απότομα στην πραγματικότητα. Η Μακρή, που μάλλον δεν τα πάει και πολύ καλά στην πολιτική της καριέρα, σκέφτεται να το γυρίσει στο τραγούδι. Τη ”γύρισε τη μπιφτέκα” που λένε και οι διανοούμενοι της εποχής μας.

Με μία φωτογραφία της στο Facebook, η πολιτικός-τραγουδίστρια τάραξε τη μουσική βιομηχανία κάνοντας την Panik να πανικοβληθεί (αχα, καλό, ε;) και να τρέξει ώστε να κερδίσει την υπογραφή της πριν να είναι αργά. Πώς θα σας φαινόταν ένα ντουέτο με τον Τριαντάφυλλο; Σκεφτείτε το καλά πριν απαντήσετε γιατί δεν είναι και πολύ μακρινό σενάριο.

via GIPHY

Η Ραχήλ Μακρή φαίνεται ότι παρακολουθεί το Survivor και χαλάει την κάρτα της στα μηνύματα στηρίζοντας για τον φίλο της Ντάφυ με την ψήφο της. Βασικά δεν ξέρουμε πώς αποχωρεί ένας παίκτης από το Survivor ούτε πια διαδικασία ακολουθείται, αλλά καταλάβατε τι θέλουμε να πούμε.

Λοιπόν, είμαστε έτοιμοι για αυτό το ντουέτο; Δεν έχει καμία σημασία η άποψή μας, αν κάτι βάλει στο μυαλό της η Ραχήλ Μακρή, το κάνει. Το σίγουρο είναι ότι θα διώξουμε τον κορονοϊό. Ακολουθεί ποστ αγάπης: «Δεν ξέρω τι λένε αυτοί. Εγώ ένα έχω να πω ότι ο φίλος μου ο Τριαντάφυλλος είναι το πιο καλό παιδί και μάγκας που γνωρίζω από αυτό τον χώρο. Δεν έχει καμία σχέση με όλους αυτούς τους δήθεν που γνώρισα. Ψηφίζω δαγκωτό και περιμένω την επιστροφή του για το ντουέτο έκπληξη που με έμαθε να τραγουδάω. Love you».

Δεν ξέρω τι λένε αυτοί. Εγώ ένα έχω να πω ότι ο φίλος μου ο Τριαντάφυλλος είναι το πιο καλό παιδί και μάγκας που…

Δημοσιεύτηκε από Ραχήλ Μακρή στις Σάββατο, 24 Απριλίου 2021