Ανήκετε στη γενιά 40-49 ή στη γενιά 30-39 και φοβάστε να κάνετε το εμβόλιο της AstraZeneca; Κανένα πρόβλημα. Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια, φουλάρετε με βενζίνη το σαράβαλό σας ή κάντε οτοστόπ για να πάτε στα orthodox brothers μας, τους Σέρβους. Αυτό έκανε και ο Πάνος Καμμένος, γιατί να μην το κάνετε και εσείς;

Στη Σερβία λοιπόν και με το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V κέρδισε ο Πάνος Καμμένος την ”ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” του, όπως μας πληροφόρησε ο ίδιος μέσω του Twitter και δεν ξέρουμε αν προέβη σε αυτή την κίνηση γιατί έχει τις αμφιβολίες του για το AstraZeneca ή απλά ήθελε να τιμήσει το χρόνο που πέρασε μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ ως συγκυβέρνηση.

https://t.co/9TYncf5UgF

«Ευχαριστώ τους αδελφούς Σέρβους που μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς μου έδωσαν την ευκαιρία να πάρω πίσω την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου. Εδώ η ζωή γύρισε πίσω, όλα ανοιχτά, όλοι εμβολιασμένοι και οι νέοι τώρα και οι ξένοι και σε 10 μέρες παράγουν το Sputnik, ενώ εμείς ΜΜΕ τρομοκρατίας» έγραψε.

Μάλιστα, έκανε την είδηση γνωστή χωρίς να χρησιμοποιήσει κάποια άσεμνη χειρονομία όπως είχε κάνει παλαιότερα στο γήπεδο. Επίσης, είναι σχεδόν βέβαια ότι το tweet το έκανε ο ίδιος και όχι ο γιος του. Θυμάστε τότε που είχε ποστάρει μια γραβάτα με φαλλούς; Ωραίες, αυθεντικές και λουσμένες με πολιτική παιδεία ήταν αυτές εποχές και ομολογούμε ότι μας έχουν λείψει.