Ο Βασίλης Τερλέγκας μίλησε στο Happy Day του Alpha και κάπως κατέληξε να αναπολεί εποχές ΠΑΣΟΚ. Τα έχει πει ο Μόσιαλος. Ο Βασίλης Τερλέγκας, αναφέρθηκε στο extra large ποσό που έχει ξοδέψει κάποιος στο μαγαζί του σε ένα μόλις βράδυ.

«Και 20 και 30 εκατομμύρια χάλασαν για εμένα σε ένα βράδυ. Έχω δει να χαλάει πολλά λεφτά ο κόσμος», ανέφερε, χωρίς να προσδιορίσει βέβαια το νόμισμα, αλλά ΟΚ, ας μην ξεφεύγουμε. Στο μεταξύ, ο ίδιος ρώτησε τον big spender τον λόγο για τον οποίο ξοδεύει τόσα χρήματα: «Την επόμενη μέρα ρώτησα κάποιον ‘γιατί χαλάς τόσα λεφτά αφού μπορείς να ακούσεις κάποιον καλλιτέχνη με περισσότερα χρήματα’ και μου απάντησε ‘μα αύριο θα βγάλω τα διπλάσια’». ΠΑΣΟΚ σώσε μας.

Ο τραγουδιστής επιπλέον τόνισε πως η πίστα είναι σεβασμός στον κόσμο. «Πρέπει να κοιτάζω το ντύσιμο και το φέρσιμό μου», είπε, ενώ σχολίασε και όσους έχουν προσπαθήσει να τον μιμηθούν στο Your Face Sounds Familiar, δηλώνοντας πως «έχω ψοφήσει στο γέλιο, γιατί δεν ξέρουν να με κάνουν. Γιατί αυτοί που με κάνουν δεν με έχουν δει ποτέ».

 

Τέλος, ο Βασίλης Τερλέγκας δεν είναι μεγάλος φαν των live streaming συναυλιών, αφού “ή τραγουδάς ή κοροϊδεύεις”.