Οι 11 λόγοι που οι 40αρηδες δεν έχουν ανάγκη το εμβόλιο

Ρε, έχουν ζήσει Ανδρέα να κάνει νόημα στη Μιμή, στο εμβόλιο θα κολλήσουν;

Οι 11 λόγοι που οι 40αρηδες δεν έχουν ανάγκη το εμβόλιο

Ρε, έχουν ζήσει Ανδρέα να κάνει νόημα στη Μιμή, στο εμβόλιο θα κολλήσουν;


Είμαστε έτοιμοι για το περιβόητο ''τείχος ανοσίας''; Φυσικά και είμαστε. Όχι όλοι, αλλά ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού με τις ηλικίες 40-49 που ετοιμάζονται για τη δική τους Μεγάλη Εβδομάδα καθώς το πιθανότερο σενάριο είναι να αρχίσει εμβολιασμός τους την Μεγάλη Παρασκευή. Πολλοί θεώρησαν ότι δεν είναι τυχαία η μέρα που θα λάβουν τις πρώτες δόσεις του εμβολίου και άρχισαν να αστειεύονται. Μια σύντομη βόλτα στο Twitter θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι εννοούμε.

Μαζί με το χιούμορ τους, οι γενιά των 40-49 θέλησαν επίσης να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και πως ο εμβολιασμός μπροστά σε αυτά που έχουν ζήσει μέχρι σήμερα, δεν είναι τίποτα μπροστά τους. Υπάρχει μια γενναία δόση υπερβολής σε όλο αυτό; Υπάρχει. Μας ενδιαφέρει; Καθόλου. Ας είναι η γενιά των 40-49 καλά, να κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca και εδώ θα είμαστε να γελάμε όλοι μαζί. Αλλά είπαμε, εκείνοι δεν φοβούνται τίποτα. Γιατί;

Γιατί η γενιά αυτή έζησε τον κόσμο μας πριν και μετά το ίντερνετ, δηλαδή δεν χρειάστηκε τις συνταγές του Άκη για να βράσει μακαρόνια ούτε έψαξε στο Google τι μπορεί να σημαίνει ο πόνος στο στήθος.

Οι 40-49 έχουν ζήσει τις δύο πρώτες τετραετίες του ΠΑΣΟΚ. Είδαν τον Ανδρέα και τη Μιμή στο αεροπλάνο. Beat that.

Έζησαν εποχές Τσερνομπίλ και τώρα βρίσκονται, εδώ, ανάμεσά μας, ζωντανοί να πουν την ιστορία.

via GIPHY

Οι 40-49 δεν είχαν ερκοντίσιον στα πρώτα χρόνια της ζωής τους. Γι’ αυτό δεν τους βλέπετε τα καλοκαίρια, βγάζουν το άχτι τους τα μεσημέρια. Επέζησαν.

via GIPHY

Η γενιά 40-49 έπινε χυμό βερίκοκο από τενεκέ. Μάλλον αυτός ο τενεκές είχε πριν λάδι αλλά δεν έχει σημασία.

Οι 40-49 κάπνιζαν από τα 5 τους χρόνια γιατί, ΟΚ, κάπνιζε ο μπαμπάς και η μαμά στο αυτοκίνητο δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά.

Έχουν ακούσει Pink Floyd από κοντά στο ΟΑΚΑ for God’s sake! Ποιος ξέρει τι ήπιαν εκείνη τη μέρα και αν είναι ακόμα τριπαρισμένοι.

via GIPHY

Σε αυτή τη γενιά ανήκει ο Αλέξης Τσίπρας, ο πρώτος αριστερός μη γελάτε πρωθυπουργός της χώρας. Αυτό ίσως τους βοηθήσει να αντέξουν.

Είδαν τον Σαμαρά να ρίχνει την κυβέρνηση το 1993 και το πόσο άβολο είναι να βρίσκονται στην μετέπειτα δική του κυβέρνηση οι Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μεγάλωσαν με Thundercats που αν το παρακολουθήσει τώρα ένα παιδί θα αρχίσει να κλαίει και να κοπανάει την τηλεόραση ζητώντας την Ντόρα την μικρή εξερευνήτρια.

Οι 40-49 έχει δει το έπος του ’87 και τον Καμπούρη να βαράει βολές. Κανένα άγχος λοιπόν για το εμβόλιο.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα