Από ό,τι φαίνεται η κόκκινη ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor, και έτσι οι παίκτες είχαν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Το θέμα, όμως, δεν είναι αυτό, είναι άλλο. Ο Τριαντάφυλλος περιχαρής που θα επικοινωνούσε με τη σύζυγό του, έφαγε το μεγαλύτερο Χ της τηλεόρασης. Ξέρετε, από εκείνα τα Χ που έχουμε όλοι φάει είτε μετά από ένα ενθουσιώδες μεθυσμένο μήνυμα, είτε μετά από ενθουσιώδες (πολύς ενθουσιασμός) τηλεφώνημα αγάπης και τρυφερότητας. Αυτό που η απάντηση που λαμβάνεις δεν έχει καμία σχέση με τον χείμαρρο αγάπης που στέλνεις; Ε αυτό τέλος πάντων.

Παίρνει, λοιπόν, ο Τριαντάφυλλος το κινητό στα χέρια του και αρχίζει τις αγάπες, τις λατρείες, τα μου λείπεις και τα σε θέλω, για να πάρει την απάντηση «χα χα χα». Σοβαρά, καλύτερα «Διαβάστηκε».

«Εκεί που κερδίσαμε την επικοινωνία κι είμαι χαρούμενος, είχα άγχος και χτυπούσε η καρδιά μου επειδή είμαι ερωτευμένος κι αγαπάω.. Στέλνω το πρώτο μήνυμα στη γυναίκα μου αγάπη μου, ψυχή μου, λατρεία μου και περιμένω να δω αγάπη μου σε σκέφτομαι, σε θέλω, σε λατρεύω και μου λείπεις και τι βλέπω; Ένα Χα χα χα.

Λέω με αγαπάς και μου γράφει να προσέχεις και κράτα γερά κι ήρεμα. Βρε Δήμητρα είναι δυνατόν μας βλέπει όλη Ελλάδα. Πες ένα μου έλειψες σε αγαπώ. Εσύ κορίτσι μου γλυκό είναι σαν να λες κάτσε εκεί που κάθεσαι, τέσσερις μήνες βρήκα την υγειά μου κι είμαι μια χαρά μόνη μου στο σπίτι και περνώ τέλεια δίχως να σε έχω στο κεφάλι μου. Παρ΄το χαλαρά λέει είναι ένα παιχνίδι», σχολίασε ο ίδιος.

Στο μεταξύ, επειδή το άκυρο το έφαγε μπροστά στους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας, οι ερμηνείες των απαντήσεων της Δήμητρας, της συζύγου του Τριαντάφυλλου, δεν έλειψαν. Είχε δηλαδή ο άνθρωπος τον πόνο του και τον καταιγισμό σκέψεων πάνω σε όλα τα πώς και τα γιατί, είχε και τους άλλους να βάζουν λίγο λάδι ακόμα στη φωτιά.

Εμείς αυτό το σκηνικό θα το βάλουμε στα «μη σου τύχει», μαζί με την άβολη στιγμή που έζησε ο Ρένος Ρώτας, μαθαίνοντας για τη νέα σχέση της πρώην συντρόφου του από δημοσιογράφο, on camera.