Όλες οι φορές που ο Αλ Πατσίνο το παράκανε με τις φωνές του

Γενέθλια σήμερα για τον Αλ Πατσίνο και βρήκαμε τις σκηνές που ίσως ξεπέρασε τα όρια.

Όλες οι φορές που ο Αλ Πατσίνο το παράκανε με τις φωνές του

Γενέθλια σήμερα για τον Αλ Πατσίνο και βρήκαμε τις σκηνές που ίσως ξεπέρασε τα όρια.


Δεν χωρά καμία αμφιβολία. Ο Αλ Πατσίνο είναι ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς όλων των εποχών ενώ για πολλούς, ίσως είναι ο καλύτερος που έχουμε δει ποτέ και αυτό γιατί, οι ερμηνείες του στην τριλογία του Νονού, είναι ίσως οι καλύτερες στην ιστορία κινηματογράφου. Γούστα είναι αυτά.

Ο Αλ Πατσίνο κλείνει σήμερα 81 χρόνια ζωής και πάνω από 60 χρόνια υποκριτικής. Στον απολογισμό που θα κάνει λίγο πριν σβήσει τα κεριά της τούρτας σε μια υποτιθέμενη έκπληξη, θα κοιτάξει περήφανος πίσω στο χρόνο και θα θυμηθεί όλες τις σκηνές που τον έκαναν αυτό που είναι σήμερα: ένας ζωντανός θρύλος.

via GIPHY

Αλλά κανείς δεν είναι τέλειος. Ακόμα και ο Αλ Πατσίνο έχει κάνει λάθη στη ζωή του και σίγουρα, αν μπορούσε να μπει σε μια μηχανή του χρόνου, θα έλεγε όχι όταν του ζήτησαν να συμμετάσχει σε κάποιες ταινίες. Ακόμα και στο υποκριτικό κομμάτι, ίσως σταματούσε πριν ξεπεράσει τα όρια καθώς σε κάποιες περιπτώσεις, είναι υπερβολικός. Όπως είπαμε ήδη, γούστα είναι αυτά.

Για να γιορτάσουμε μαζί με εκείνον τα γενέθλιά του, βρήκαμε δύο βίντεο που τονίζουν τόσο το ταλέντο του όσο και τις φωνητικές του χορδές αφού σε αρκετές σκηνές, θα τον δείτε να ωρύεται χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Μπορεί να είναι νευρικός, ποιοι είμαστε εμείς που θα κρίνουμε τον Μάικλ Κορλεόνε της καρδιάς μας; Όπως και να έχει, χρόνια σου πολλά Αλ και ελπίζουμε μετά το πάρτι που θα διοργανώσουν οι δικοί σου, να μην πονά ο λαιμός σου από τις φωνές.

Εδώ θα τον δείτε να φωνάζει αλλά και να βρίζει ακατάπαυστα:

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα