Ο Μάρκος Σεφερλής ανοίγει το Sefflix γιατί είχαμε ανάγκη να είναι κάπου μαζεμένο το "χιούμορ" του

Ο Mark Clip, ντίλερ της κωμωδίας, προσφέρει ψυχαγωγία σε fast forward με μόνο 2, 80€ το μήνα.

Ο Μάρκος Σεφερλής ανοίγει το Sefflix γιατί είχαμε ανάγκη να είναι κάπου μαζεμένο το "χιούμορ" του

Ο Mark Clip, ντίλερ της κωμωδίας, προσφέρει ψυχαγωγία σε fast forward με μόνο 2, 80€ το μήνα.


Ξέρω ότι πάρα πολλοί ανάμεσά μας πληρώσατε εισιτήριο να δείτε την ταινία ΧΑΛΒΑΗ 5-0. 300.000 για την ακρίβεια.

Ο άνθρωπος που σκέφτηκε τον τίτλο "Dettolμη και Γοητεία" για να σατιρίσει την εμμονή μας με τα απολυμαντικά επειδή πανδημία, πιστεύει ότι έφτιαξε την καλύτερη straming πλατφόρμα στην Ελλάδα. Την ονόμασε Sefflix γιατί το Netflix ήταν πιασμένο. 

Τι θα δείτε; ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ τις παραστάσεις με ΟΛΑ τα αγαπημένα σας νούμερα (δεν ξέρουμε γιατί τα γράφει κεφαλαία). Η πλατφόρμα εμπλουτίζεται κάθε βδομάδα με νέο, ανέκδοτο και ολοκαίνουργιο υλικό για γέλιο μέχρι δακρύων, που δεν θα βρεις πουθενά αλλού (χτύπα κι άλλο θα τ’αντέξω).

Όλες οι παραστάσεις,  οι ταινίες και οι σειρές σε αναλύσεις μέχρι και 4K. Ποιος δεν θέλει να δει την παράσταση "Στη Φωλιά του Κούκλου" (γιατί;), το "Ζητείται Σεφ για Κωμωδία" ή το "Πολάκης που σας χρειάζεται" κλιπ;

Προβάλλονται θεατρικές παραστάσεις οι οποίες έχουν ήδη ανέβει, αλλά των οποίων τα δικαιώματα δεν έχει ο Μάρκος να προβάλλει τηλεοπτικά.

Στην παράσταση "Mark Clip ο Ντίλερ του γέλιου" θα μιμηθεί την Ματίνα Παγώνη. Μας απειλεί; Ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε στην εκπομπή "The 2Night Show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε ότι ετοιμάζει ένα νέο σόου στον ANT1, το οποίο είναι μία κωμική σειρά του BBC η οποία θα γυρίζεται ζωντανά μπροστά κοινό. Ο επιχειρηματίας και ηθοποιός αναφέρθηκε και σε μία νέα φιλανθρωπική του πρωτοβουλία, ένα παντοπωλείο με την ονομασία «Πλάι Σου», το οποίο θα παρέχει δωρεάν τρόφιμα και προϊόντα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Σήμερα εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά και ήταν απολαυστικά κρίντζι. 

 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα