Δυο πράγματα έχει κάνει διάσημα η πανδημία: το Zoom και τα εσώρουχά μας. Και στο παρακάτω βίντεο αυτά τα δυο ενώνονται με τον πιο ανθρώπινο τρόπο. Σε άλλα νέα, ένας δημοτικός σύμβουλος της Κορίνθου έκανε ντου σε τηλεδιάσκεψη πιο ελαφρά ντυμένος από όσο θα μπορούσες να υπολογίσεις. Ναι, με το εσώρουχο. Ναι, υπάρχει και βίντεο.  

Την προηγούμενη εβδομάδα το δημοτικό συμβούλιο στην Κόρινθο έκανε μια διαδικτυακή συνεδρίαση, με έναν δημοτικό σύμβουλο να κάνει την εμφάνισή του στο meeting, με το εσώρουχο και τη φανέλα. Κανένας Τσιόδρας, κανένα τανκ τοπ, ο κύριος από την Κόρινθο και το φόρεσε και το φλέξαρε καλύτερα από όλους το λευκό Μινέρβα.

Σύμφωνα με το Hlektra.gr, ο δημοτικός σύμβουλος που από ό,τι φαίνεται δεν είχε την απαραίτητη ντιτζιταλική αντίληψη που θα του επέτρεπε να καταλάβει πως στο πλάνο φαίνεται ολόσωμος, με ό,τι συνεπάγεται αυτό, προκάλεσε αντιδράσεις με την εμφάνισή του, με τα υπόλοιπα μέλη να τον παρακαλούν να σηκώσει την κάμερα ώστε να φαίνεται μόνο το πρόσωπό του. Ο δήμαρχος, μάλιστα, του φώναζε «Θα μας βγάλει το Ράδιο Αρβύλα», σίγουρος για τη βαϊραλιά του θεάματος.

Προφανώς υπήρξε και ένας εκνευρισμός, μιας και του ζητήθηκε την επόμενη φορά να είναι πιο κατάλληλα ενδεδυμένος, μιας και αυτή «δεν είναι εικόνα συμβουλίου». Τέλος καλό όλα καλά βέβαια, αφού όλα κατέληξαν σε ένα καθυσηχαστικό «δεν πειράζει» και αφού το λευκό εσώρουχο κέρδισε τα 15 λεπτά διασημότητας που του αναλογούν.

Κατά τα άλλα, δεν έχουμε καμία διάθεση να χλευάσουμε τον δημοτικό σύμβουλο, γιατί ξέρουμε τι σημαίνει τηλεργασία. Αυτό και τίποτα άλλο.