Δεν πέσαμε από τα σύννεφα και ίσως κάτι τέτοιο, ειδικά μέρες που είναι, έπρεπε να το περιμένουμε. Το ‘”άκυρο” για τις μετακινήσεις στα χωριά το Πάσχα πλησιάζει και έτσι τα αντανακλαστικά των Άρη Πορτοσάλτε και Δημήτρη Οικονόμου είναι αυξημένα.

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ μάθαμε τρία πράγματα: Η κυβέρνηση είναι αντίθετη στις διαπεριφερειακές μετακινήσεις, το πρωτοσέλιδο της Αυγής αναφέρεται στην Κυβέρνηση και ότι ”σε εμάς οφείλεται ότι δεν πάμε στο χωριό το Πάσχα”. Από τα τρία, ισχύει το πρώτο αφού όπως είπε η Αριστοτελία Πελώνη, η κυβέρνηση δεν θέλει να ρισκάρουμε μια μεγάλη έξοδο το Πάσχα με την επιδημιολογική κατάσταση που επικρατεί.

Ο Άρης Πορτοσάλτε, αφού μας προειδοποίησε ότι θα ενοχλήσει αυτό που θα πει, έκανε το εξής σχόλιο: ”σε εμάς οφείλεται ότι δεν πάμε στο χωριό το Πάσχα” εννοώντας όλους εμάς, δηλαδή τον ελληνικό λαό με τον Δημήτρη Οικονόμου να συμπληρώνει ‘‘εμείς τα κάναμε μούσκεμα, λες”. Ο Άρης Πορτοσάλτε σε αυτό το σημείο είπε ”εμείς τα κάναμε. Μό-νοι-μας” βάζοντας στο κάδρο και τις υπαίθριες συναθροίσεις.

Αλλά όχι, δεν τελείωσε εκεί το πρωινό κρεσέντο. ”Υπάρχει θέμα με το ΣΥΡΙΖΑ”, είπε και ο Δημήτρης οικονόμου του απαντά πως δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για τα κορονοπάρτι για να πάρει την απάντηση ότι ”ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει γιατί νομίζει ότι θα φέρει ήττα Μητσοτάκη με το να δημιουργεί πλατείες”. Ωραία που είναι η Λιβαδειά με λίγα λόγια.