Παιδιά είναι κάτι στιγμές, τόσο μικρές σε χρονικό επίπεδο, τύπου δευτερόλεπτα, αλλά τόσο μεγάλες. Μην περιμένετε να πούμε κάτι σοβαρό μετά από αυτό το ίντρο, απλώς βιώσαμε μια τεράστια ταύτιση με μια καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πριν λίγες μέρες, καλεσμένη στην εκπομπή του παρουσιαστή βρέθηκε η Dj, Ξένια Γκάλη, η οποία πριν καν καλά καλά μιλήσει για την καριέρα της, τη σχέση της με τη μουσική ή οτιδήποτε άλλο, μας έκανε αφενός να γελάσουμε παραπάνω από όσο υπολογίζαμε, αφετέρου να ταυτιστούμε. 

Όπως καταλαβαίνετε, με αυτό το επίθετο, η πιο συχνή ερώτηση που δέχεται είναι αν έχει κάποια συγγένεια με τον Νίκο Γκάλη. Ναι, καλησπέρα Ελλάδα. Αυτό το ξεκαθάρισμα θέλησε να κάνει και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, κάνοντάς της την ίδια ακριβώς ερώτηση. Πριν, λοιπόν, διασαφηνίσει η Ξένια Γκάλη πως πρόκειται για απλή συνονυμία, ανέφερε πως ακριβώς επειδή δέχεται αυτή την ερώτηση συνέχεια, σε κάποια φάση στην εφηβεία και αφού ανέφερε πως είχε κουραστεί να τη ρωτάνε συνεχώς ντελιβεράδες, αποφάσισε να το πάρει αλλιώς, να σταματήσει να απαντάει «όχι» και να λέει πως ο Νίκος Γκάλης είναι μέσα και κοιμάται, «για αυτό κάνετε λίγο ησυχία».

Ταυτιστήκαμε, διάολε, όλοι εμείς που λίγο βαριόμαστε να απαντάμε σε ερωτήσεις τύπου small talk και λέμε σε όλα ναι και κάπως θυμηθήκαμε και όλες τις φορές που κάποιος είπε το όνομα ή το επώνυμό μας λάθος και απαντήσαμε κανονικότατα, χωρίς να διορθώσουμε, χωρίς να προφέρουμε εκ νέου το όνομά μας για να καταλάβει ο συνομιλητής μας τι είπε λάθος και παίξαμε το παιχνίδι του.

Δες το απόσπασμα στο 3:29:

https://www.youtube.com/watch?v=ziTftp3gOWw

Στην τελική, η ζωή είναι μικρή για να λες «Άρης, όχι Χάρης» και ακόμα πιο μικρή για να λες «δεν έχω καμία σχέση με τον Γκάλη». Προχωράμε.