Ο Νέγρος του Μοριά ραπάρει για τα πρώτα γενέθλια του ERTflix

"Κόκκινο κουμπί όποτε γουστάρεις το έχεις"

Ο Νέγρος του Μοριά ραπάρει για τα πρώτα γενέθλια του ERTflix

"Κόκκινο κουμπί όποτε γουστάρεις το έχεις"


Ο Νέγρος του Μοριά γράφει τραγούδι για τα γενέθλια του ERTFLIX. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι "Κόκκινο κουμπί". Πάτα πλέι μαγκίτη.

Το ERTFLIX έγινε μέσα σε μια μόλις χρονιά η αγαπημένη συνήθεια εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων. Μοιάζει απίστευτο, αλλά στον έναν χρόνο λειτουργίας του περισσότερες από 2,2 εκατομμύρια τηλεοράσεις έχουν ήδη συνδεθεί έστω μια φορά με τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, ενώ στους 12 τελευταίους μήνες δέχθηκε περισσότερες από 50,3 εκατομμύρια επισκέψεις.

Όταν τερμάτισες το Netflix, το Ertflix ήταν δίπλα σου!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ERTflix (@ertflixofficial)

Έναν χρόνο μετά την έναρξη της, η δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ σβήνει το πρώτο της κεράκι στη δική της… τούρτα.

Γιορτάζει μια πρωτοφανή επιτυχία -η οποία ανήκει πρωτίστως στους χιλιάδες φίλους που επισκέπτονται καθημερινά το ERTFLIX φέρνοντας το στην πρώτη θέση ανάμεσα σε όλες τις ελληνικές ψηφιακές πλατφόρμες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ERTflix (@ertflixofficial)

Και επειδή πάρτι γενεθλίων χωρίς μουσική δεν γίνεται, το ERTFLIX χαρίζει πέντε ώρες live μουσική από το Glastonbury Festival, μια καταπληκτική συναυλία των U2 από τα Abbey Road Studios και μοναδικά αφιερώματα στους Duran Duran και τον Εlton John. Τέλος, ένα από τα πολυτιμότερα αρχειακά διαμάντια της ΕΡΤ, η θρυλική σειρά «Στο Κάμπινγκ», μας ξαναγυρνάει στην Ελλάδα του ’80, με 13 επεισόδια που άφησαν εποχή και τους Τάκη Μόσχο και Νίκο Καλογερόπουλο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα