Ο Νέγρος του Μοριά γράφει τραγούδι για τα γενέθλια του ERTFLIX. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι “Κόκκινο κουμπί”. Πάτα πλέι μαγκίτη.

https://www.youtube.com/watch?v=oKujI2_9T8Q

Το ERTFLIX έγινε μέσα σε μια μόλις χρονιά η αγαπημένη συνήθεια εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων. Μοιάζει απίστευτο, αλλά στον έναν χρόνο λειτουργίας του περισσότερες από 2,2 εκατομμύρια τηλεοράσεις έχουν ήδη συνδεθεί έστω μια φορά με τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, ενώ στους 12 τελευταίους μήνες δέχθηκε περισσότερες από 50,3 εκατομμύρια επισκέψεις.

https://twitter.com/hashtag/ertflix?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Όταν τερμάτισες το Netflix, το Ertflix ήταν δίπλα σου!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ERTflix (@ertflixofficial)

Γιορτάζει μια πρωτοφανή επιτυχία -η οποία ανήκει πρωτίστως στους χιλιάδες φίλους που επισκέπτονται καθημερινά το ERTFLIX φέρνοντας το στην πρώτη θέση ανάμεσα σε όλες τις ελληνικές ψηφιακές πλατφόρμες.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ERTflix (@ertflixofficial)

Και επειδή πάρτι γενεθλίων χωρίς μουσική δεν γίνεται, το ERTFLIX χαρίζει πέντε ώρες live μουσική από το Glastonbury Festival, μια καταπληκτική συναυλία των U2 από τα Abbey Road Studios και μοναδικά αφιερώματα στους Duran Duran και τον Εlton John. Τέλος, ένα από τα πολυτιμότερα αρχειακά διαμάντια της ΕΡΤ, η θρυλική σειρά «Στο Κάμπινγκ», μας ξαναγυρνάει στην Ελλάδα του ’80, με 13 επεισόδια που άφησαν εποχή και τους Τάκη Μόσχο και Νίκο Καλογερόπουλο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.