O Dof Twogee έχει καταφέρει τον τελευταίο καιρό να κάνει το μουσικό κοινό να στρέψει το βλέμμα του και τα αφτιά του στις δουλειές που παρουσιάζει και στο κανάλι του θα βρει κανείς την αφρόκρεμα της εγχώριας χιπ-χοπ σκηνής να πατήσει πάνω στη μουσική του και να φτύσει τις ρίμες του στο μικρόφωνό του με το μαύρο φόντο. Η λίστα είναι τεράστια: Μικρός Κλέφτης, ΛΕΞ, Ζήνων, Bloody Hawk, Hatemost, Tsaki, Vlospa και άλλοι πολλοί.

Και γιατί οι άνθρωποι γύρω και πίσω από ένα τόσο καλό session ζητούν πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ήταν θέμα χρόνου να δούμε τον Anser να πατήσει πάνω στα beat του Dof Twogee και με το κομμάτι Κερκόπορτα, επισημοποιούν τη συνεργασία τους. Από τα σχόλια που βρίσκουμε κάτω από το βίντεο, το κοινό ενθουσιάστηκε και το είδαν ως γκολ στο τελευταίο λεπτό ενός αγώνα, εκθειάζοντας και τους δύο.

”Η κερκόπορτα ανοίγει από εκείνον που κάποτε κοιμόταν στον καναπέ σου, έτσι μου έλεγες, ήμουν μπόμπιρας ήθελα να αποδείξω και το παρατράβαγα, αγαπούσα πολύ τα τραγούδια μα πιο πολύ γούσταρα τα παρατράγουδα” λέει ο Anser και μας δίνει την τέλεια πάσα για να πάμε σε ένα μη παρατράγουδο, το δικό του.