Χάος. Μουσική. Ποτό. Χορός. Οι νέοι αυτής της χώρας ξεχύνονται στις πλατείες και βλέπουν κύκλους υπό τις μουσικές επίδοξων Ντέιβιντ Γκέτα και οι κάτοικοι της Κυψέλης, μαθημένοι πια, έκαναν απότομη στροφή στην παράδοση ρίχνοντας κουβάδες με νερό στους συγκεντρωμένους στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Παρόμοιες εικόνες είχαμε και στο Περιστέρι αλλά εκεί το πήγαν πολλά βήματα παρακάτω αφού το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί, μάρσαρε με τα σούπερ ντούπερ ”φτιαγμένα” αυτοκίνητά του. Όχι, δεν ήταν ηθοποιοί και όχι, δεν γυρίζεται ένα νέα Fast&Furious στην Ελλάδα. Αποφάσισαν απλά να τιμήσουν τον περιστεριώτικο πολιτισμό. Καλά, για το Παγκράτι και την πλατεία Βαρνάβα η κατάσταση είναι γνωστή.

Αλλά ας γυρίσουμε στην Κυψέλη καθώς η σημαντική είδηση της ημέρας μας έρχεται από εκεί. Οι ασυγκράτητοι νέοι ”κάνουν σεξ στις πιλοτές” και αυτό έχει οδηγήσει την κυβέρνηση σε δεύτερες σκέψεις όσον αφορά το άνοιγμα της εστίασης αφού σκέφτεται να την αφήσουν να αναπνεύσει νωρίτερα μπας και ο κόσμος φύγει από τις πιλοτές και πάει στις τουαλέτες των μπαρ.

https://twitter.com/hashtag/%CE%9D%CE%94_%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B5?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Το ενδεχόμενο πρόωρης επαναλειτουργίας της εστίασες σε εξωτερικούς -φυσικά- χώρους, ως ένα μέτρο αποσυμπίεσης είναι πιο κοντά από ποτέ και το άνοιγμα μπορεί να γίνει και πριν το Πάσχα μήπως και σταματήσουν οι εικόνες Tomorrowland στις πλατείες. Από την άλλη, υπάρχουν και άτομα της κυβέρνησης που διαφωνούν με αυτό γιατί μάλλον το να μαζεύονται στις πλατείες και να τα χτυπιούνται χωρίς αποστάσεις και μάσκες, είναι πιο λογικό.