Με την πανδημία, κάποιοι είμαστε team Τσιόδρας, κάποιοι team Μόσιαλος. ΟΚ, κάποιοι είναι παντελώς ουδέτεροι, αλλά το οπαδικό DNA δεν ασχολείται με τους τελευταίους. Πολλοί από εμάς, διαβάζουμε κάτι παραπάνω από προσεκτικά τις αναρτήσεις και τις τοποθετήσεις του καθηγητή πολιτικής της υγείας, Ηλία Μόσιαλου τη χρονιά αυτή της πανδημίας, και στην τελική υπήρξαν και φορές που μας έκανε να αναθαρρήσουμε σε ό,τι αφορά την πορεία της πανδημίας.

Συχνά, μας κάνει και να γελάμε με όσα γράφει, ενώ χθες με το χιούμορ του επιβεβαίωσε αυτό που ήδη ξέραμε: το ΠΑΣΟΚ ζει και θα ζει στο αίμα κάθε Έλληνα. Φήμες λένε πως όλοι οι Έλληνες είμαστε ΠΑΣΟΚ, αλλά οι μισοί δεν το ξέρουμε. Το αποκλείεις; Όχι βέβαια.

Ο καθηγητής, στη σελίδα του στο Facebook ανέβασε τη φωτογραφία ενός τεστ που αποδεικνύει πως στο αίμα του 70% των Ελλήνων κυλάει ΠΑΣΟΚ ορθόδοξο και τα σχόλια από κάτω, λίγο πολύ, τον επιβεβαιώνουν.

Πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Λάνσετ έδειξε ότι βρέθηκαν στο 70% των ενηλίκων Ελληνίδων και Ελλήνων. Τώρα ελέγχουν το υπόλοιπο 30% να δουν μήπως βγήκαν ψευδώς αρνητικοί.

Δημοσιεύτηκε από Ηλίας Μόσιαλος στις Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021