Ο υπερρεαλισμός μάλλον έπεσε από την τσέπη του Αντρέ Μπρετόν καθώς περπατούσε στα σοκάκια του Παρισιού, τον βρήκε ένας μετανάστης Έλληνας και όταν επέστρεψε στη χώρα μας, τον έφερε μαζί του. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Ελεύθερη αφέθηκε η 49χρονη που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για τις αναρτήσεις της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που τάσσονταν κατά της διαδικασίας των τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού, δηλαδή τα γνωστά self tests, προτρέποντας τους γονείς να μην στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

Σύμφωνα με το Thesstoday.gr, μετά το τέλος της διαδικασίας, υποστηρικτές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο τραγούδησαν το ”Μακεδονία Ξακουστή” και τον Εθνικό Ύμνο ενώ δεν έλειψαν και οι συγκινητικές στιγμές αφού αποκάλεσαν την αρνήτρια των self tests ”νέα Μπουμπουλίνα”.

Να υπενθυμίσουμε ότι η νέα Μπουμπουλίνα είχε προβεί σε μήνυση εναντίον των εκπαιδευτικών που ανήκουν στην κλίκα του Μπιλ Γκέιτς διότι απαγόρευσαν την είσοδο του γιου της στο σχολείο. Με εισαγγελική εντολή, μάλλον φίλων του Μπιλ Γκέιτς, δεν ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον τους.