Οι φωτογραφίες της Άνια Τέιλορ-Τζόι που κάνουν το σκάκι λιγότερο βαρετό

Έχει γενέθλια σήμερα και καταλήξαμε στο εξής συμπέρασμα: είναι όμορφη, όμορφη, όμορφη.

Οι φωτογραφίες της Άνια Τέιλορ-Τζόι που κάνουν το σκάκι λιγότερο βαρετό

Έχει γενέθλια σήμερα και καταλήξαμε στο εξής συμπέρασμα: είναι όμορφη, όμορφη, όμορφη.


Στο Quora υπάρχει η ερώτηση «γιατί ο κόσμος αγαπάει την Άνια Τέιλορ-Τζόι τόσο πολύ; Δεν βρίσκω κάτι εκπληκτικό σε εκείνη και επίσης δεν είναι και τόσο όμορφη. Γιατί;» ρωτά ένας χρήστης για να λάβει την εξής απάντηση: «Γιατί είναι όμορφη, όμορφη, όμορφη», μαζί με μια συμπληρωματική παραγραφούλα που εκθειάζει και τις υποκριτικές της ικανότητες. Μπορούμε να διαφωνήσουμε; Όχι. Συμφωνούμε στο 100% τόσο στο πρώτο σκέλος της απάντησης, όσο και στο δεύτερο.

Μπορεί να έκλεισε σήμερα τα 25 -χρόνια πολλά Άνια- αλλά έχει καταφέρει ήδη να δείξει πολλές πτυχές του ταλέντου της που, νομοτελειακά, θα εξελιχθεί και θα ωριμάσει με το πέρασμα των χρόνων. Η πιο πρόσφατη επιτυχία της, φυσικά, είναι το Queen’s Gambit, η σειρά του Netflix που συζητήθηκε έντονα τους τελευταίους μήνες για το κατά πόσο άξιζε να βρεθεί στο επίκεντρο, τα κενά ή τις υπερβολές που παρουσιάστηκαν και αν, τελικά, ο κόσμος των σκακιστών είναι για όλους, αλλά κυριαρχείται από λίγους

Το Queen’s Gambit, άσχετα από το αν ήταν κακό, μέτριο ή καλό, θα μείνει στην ιστορία ως μια σκακιστική πολυπρισματική σειρά που εν τέλει κατέληξε να εστιάζει σε ένα και μόνο πρόσωπο. Ίσως αυτός να ήταν και ο σκοπός των δημιουργών του. Γιατί, ας το παραδεχτούμε, με τη Άνια Τέιλορ-Τζόι «κολλήσαμε», όχι τόσο με το σκάκι. Ακολουθούν οι φωτογραφίες που έκαναν το παιχνίδι για «έξυπνους» να μοιάζει λιγότερο βαρετό.

Το αγαπάω το σκάκι (δεν).

Ρε, δεν με αφήνετε ήσυχη;

Ας χαλαρώσω λίγο πριν σας συντρίψω.

Μα, σας παρακαλώ, δεν έπρεπε.

Fear and Loathing.

Με κοιτάς που σε κοιτάω;

Μέσα στο σπιτάκι σας.

10 τρόποι για να σας ξεφτιλίσω.

Αλλού αυτά, μεγάλε.

Έλα, γεια σου τώρα.

 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα