Δυο χρόνια και μια πανδημία μετά το “The Dead Don’t Die”, ο Τζιμ Τζάρμους αποφάσισε να σκηνοθετήσει μια μικρού μήκους ταινία για τον οίκο μόδας Saint Laurent, με τίτλο “French Water”. 

Παίρνοντας την Κλόι Σεβινί, από το “The Dead Don’t Die” και βάζοντας στο καστ και τις Σάρλοτ Γκενσμπούρ, τη Τζούλιαν Μουρ και την Ίντια Μουρ, καταφέρνει να μοιράσει τεχνηέντως την προσοχή μας ανάμεσα σε υπόθεση και ρούχα. Λογικά αυτό ήταν και το ζητούμενο. 

Η μικρού μήκους ταινία “French Water” αφορά τη νέα συλλογή του Anthony Vaccarello, με τις δημιουργίες του οποίου εμφανίζονται οι Σάρλοτ Γκενσμπούρ, Τζούλιαν Μουρ, Ίντια Μουρ και Κλόι Σεβινί, πάντα στο ανάμεσα σε συνειδητό και ασυνείδητο σύμπαν που χτίζει ο Τζάρμους καλύτερα από τον καθένα. 
Η υπόθεση είναι τόσο απλή, που ενδέχεται αυτό να κάνει must-see την εννιάλεπτη ταινία: πρακτικά, οι Μουρ και Σεβινί ψάχνουν την Γκενσμπούρ μετά το τέλος ενός πάρτι, και ένας σερβιτόρος, τον οποίο υποδύεται ο Λίο Ρέιλι, τις παρατηρεί, προσφέροντάς τους “νερό από τη Γαλλία”. Το λες σχεδόν αναμενόμενο γιαέναν σκηνοθέτη που συνηθίζει να απεικονίζει καθημερινές «πραγματικότητες» με έναν σουρεάλ τρόπο. 

To soundtrack των Noveller και The Brian Jonestown Massacre σε συνδυασμό με τη μωβ πραγματικότητα του φιλμ, σε κάνουν να νιώθεις πως βλέπεις ένα 9λεπτο όνειρο. 

Το “French Water”, είναι κάτι σαν follow-up της ταινίας που σκηνοθέτησε ο Gaspar Noé για τον οίκο, “Summer of ‘21”, τον περασμένο Δεκέμβριο.