Με μια σειρά από stories της στο Instagram, η Σούπερ Κική κατήγγειλε τον άγριο ξυλοδαρμό της ίδιας και τη ς φίλης της, Φαίης, από 30 άτομα, στην πλατεία Βαρνάβα, για οπαδικούς λόγους.

Όπως καταγγέλλει, η ίδια και η φίλη της έπεσαν δέχτηκαν επίθεση από 30 αγόρια, τα οποία τις χτύπησαν με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο τους το σώμα, με τους περαστικούς που βρέθηκαν στο σημείο, αν βιντεοσκοπούν τη σκηνή, αντί να τρέχουν για βοήθεια.

«Φάγαμε ξύλο από 30 αγόρια, εγώ και η φίλη μου η Φαίη. Μπουνιές, κλωτσιές στα στομάχια, στο στόμα κλπ. Ο λόγος ήταν οπαδικός, ξεκάθαρα. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με ομάδες, αλλά είχα πριν από 11 χρόνια. Είχα βγει πριν από χρόνια με τη μπλούζα του Παναθηναϊκού και με γυρισμένη πλάτη στη συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη και όταν έγινε η σύνδεση με τη συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όλοι κατάλαβαν ποια ήταν εκείνη η κοπέλα», δήλωσε η κωμικός, συνεχίζοντας:

«Η αλήθεια είναι ότι κάνω αυτά τα stories γιατί είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη και σοκαρισμένη. Περιμέναμε ότι υπάρχουν κάποιοι που χτυπάνε κοπέλες. Αλλά δεν περίμενα ότι υπάρχουν άνθρωποι με τόσο γερό στομάχι, που να τραβάνε βίντεο, να κοιτάνε και να μη βοηθάνε. Δεν γίνεται να βλέπεις στον δρόμο να βαράνε είτε άνθρωπο είτε ζώο και να μην βοηθάς. Είσαι το ίδιο με αυτόν που βαράει».

Αιτία του ξυλοδαρμού, από ό,τι φαίνεται, ήταν μια μπλούζα του Παναθηναϊκού που φορούσε σε συνέντευξη που έδωσε χρόνια πριν στον Σταύρο Θεοδωράκη, και στην οποία δεν φαινόταν ούτε το όνομα ούτε το πρόσωπό της.

Οι χούλιγκανς την αναγνώρισαν καθώς η Σούπερ Κική, που πλέον ανήκει στην ομάδα κωμικών της εκπομπής “The 2night show”, το 2020 έδωσε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έχει περάσει, την ενδοοικογενειακή βία, την απεξάρτησή της από τα ναρκωτικά και για το διάστημα που πέρασε στη φυλακή.

https://www.youtube.com/watch?v=iRuvokxEXfY