Εφιάλτης. Χίλιες φορές να χανόμουν σε δάσος τύπου Blair Witch Project παρά αυτό. Προτιμώ να πετύχω πρώην μου με τη νέα του κουκλάρα κοπέλα ενώ εγώ είμαι με την ρίζα άβαφη και με έξαρση ακμής παρά αυτό. Ο κάτοικος του Σίδνεϊ Αλεξάντερ Γουάιτ ανακάλυψε ένα νεαρό φίδι σε μια τσάντα δύο πακέτων μαρούλι από το Aldi.

Το νεαρό δηλητηριώδες φίδι, Hoplocephalus bitorquatus, ήταν χωμένο σε ένα πακέτο μαρούλι που ο Alexander White και η σύντροφός του, Amelie Neate, αγόρασαν από ένα σούπερ μάρκετ Aldi στο Σίδνεϊ τη Δευτέρα. “Κουνιόταν και τίναζε τη γλώσσα του έξω”, είπε ο Γουάιτ. “Στην πραγματικότητα ήταν η γλώσσα του που με ενημέρωσε ότι δεν ήταν ένα γιγάντιο σκουλήκι. Θα ήμουν πιο άνετα με ένα σκουλήκι, για να είμαι ειλικρινής.” ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

https://t.co/JSgI3D16HE

Το ερπετό  έχει μήκος περίπου 20 εκατοστά και φαινόταν να κοιμάται ήσυχα στο μαρούλι στο ψυγείο του σούπερ μάρκετ μέχρι που ο White το πήρε, το μετέφερε από το κατάστημα, στη συνέχεια το έβαλε στο σακίδιό του για τη 10λεπτή διαδρομή με το ποδήλατο στο σπίτι. Το φίδι αναδύθηκε καθώς ξεπακετάρουν τα ψώνια τους στο σπίτι. Αμέσως ενημέρωσαν την οργάνωση διάσωσης άγριας ζωής Wires και έμαθαν ότι το φίδι ήταν πιθανώς ένα μωρό – κι ένα από τα πιο δηλητηριώδη και επιθετικά είδη στην Αυστραλία.

Ο Γουάιτ είπε ότι το νεαρό φίδι ήταν πολύ χαριτωμένο. Αυτός και η Neate πέρασαν κάποιο χρόνο βιντεοσκοπώντας το και πραγματοποιώντας βιντεοκλήσεις μεταξύ του φιδιού και των παιδιών τους (ΓΙΑΤΙ;), τα οποία έλειπαν για σχολικές διακοπές, ενώ περίμεναν τη βοήθεια των ειδικών.

Το φίδι και το μαρούλι μεταφέρθηκαν σε ένα δοχείο Tupperware “αλλά άνοιγαμε λίγο το καπάκι επειδή ανησυχούσαμε μήπως ξεμείνει από αέρα” είπε το ζευγάρι.

 

https://t.co/7Gj1AuO68L

Η εταιρεία Aldi δήλωσε ότι συνεργάζεται με τον προμηθευτή προϊόντων για να “διερευνήσει πώς θα μπορούσε ενδεχομένως να έχει συμβεί αυτό το περιστατικό”.