Καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή της Κοζάνης βρέθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, με τους δημοσιογράφους της εκπομπής να του τα έχουν μαζεμένα για μια δήλωσή του σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, με την οποία υπονοούσε λίγο πολύ πως οι κάτοικοι της Κοζάνης είναι οι πιο παραβατικοί, μιας και η πόλη είναι σε lockdown εδώ και ένα εξαιρετικά μεγάλο διάστημα. «Η μόνη λογική εξήγηση είναι πως κανείς εκεί δεν τηρεί τα μέτρα», φαίνεται να ανέφερε ο κ.Γεωργιάδης και κάπως έτσι, ο διάλογος στο κοζανίτικο κανάλι δεν πήγε και πολύ καλά.

Με το λιανεμπόριο να παραμένει ακόμα κλειστό στην Κοζάνη, μια από τις ελληνικές πόλεις με τα πιο μακρά lockdown, δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε πως οι αρμόδιοι δεν έχουν ασχοληθεί με την πόλη, την οποία και επισκέφτηκε μόνο ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε σε αυτό πως «Το λιανεμπόριο το βοηθήσαμε έξτρα, μόνο στην Κοζάνη είναι η απάντηση, οπότε μη μου λέτε εμένα δεν ασχοληθήκαμε. Ντροπή σας!», με την δημοσιογράφο να λέει στον υπουργό: «Το “ντροπή σας”, θα μπορούσε να λείπει».

«Με συγχωρείτε, αν είχα αδιαφορήσει για την Κοζάνη να βγείτε να με κατηγορήσετε. Έχω, προσωπικά ασχοληθεί με την Κοζάνη», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης για να δεχτεί την πληρωμένη απάντηση του δημοσιογράφου:

«Ντροπή σας να πείτε όταν οι ίδιοι δεν δίνετε το παράδειγμα μην τηρώντας τα μέτρα, δεν πήγε κανένας Κοζανίτης να γίνει νονός σε βάφτιση, εν μέσω κορονοϊού», ο οποίος πρακτικά αναφέρθηκε στη βάφτιση με νονό τον Άδωνι Γεωργιάδη, που είχε προκαλέσει σχόλια πριν ένα διάστημα. Βασικά, είχε γίνει και θέμα ακόμα και μέσα στη Βουλή.

Το σχόλιο προφανώς δεν άρεσε ιδιαίτερα στον κ.Γεωργιάδη, ο οποίος αφού ξεκαθάρισε πως στη βάφτιση τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό, αλλά και πως με όλα αυτά τα σχόλια που δέχεται στην εκπομπή, κατάλαβε ποιος ήταν και ο λόγος που εν τέλει βρέθηκε καλεσμένος σε αυτή. «Αυτά τα οποία λέτε, δείχνουν και ποιος ήταν ο σκοπός που με καλέσατε», ανέφερε και ειλικρινά είχαμε καιρό να δούμε τέτοιο πετσοκομματάκι.