”Fresh, fresh, σαν να βγήκα από μπαρμπέρικο”. Αυτά τα λόγια του Μικρού Κλέφτη, του Πιλότου, πείτε τον όπως θέλετε, μεταφράζουν σε μεγάλο βαθμό το νέο του κομμάτι, TSL, το οποίο έσκασε στον κόσμο του YouTube πριν από λίγες ώρες με σκοπό να μας κουνήσει από τη θέση μας. Το κατάφερε.

Ο ΜΚ, για πολλούς, είναι ο ράπερ με τα καλύτερα skills στην Ελλάδα και κάθε του νέα δουλειά, μετατρέπει μια απλή μέρα σε μία σημαντική μέρα. Έτσι έγινε και σήμερα, Παρασκευή, που μοιάζει ως η κατάλληλη σε συνδυασμό με τη νέα του κυκλοφορία για να μας οδηγήσει με τον σωστό ρυθμό στο Σαββατοκύριακο που πλησιάζει.

”GOAT σε όλα τα ντιμπέιτ” λέει από νωρίς για να μας βάλει στο κλίμα αν και δεν χρειαζόταν αυτή η σημείωση καθώς, εδώ και πολλά χρόνια, ακατάπαυστα, ο Μικρός Κλέφτης είναι η επιτομή της εξέλιξης. Τα μουσικά είδη που, υπό άλλες συνθήκες, μοιάζουν δύσκολα, ο ΜΚ έχει βρει τον τρόπο να τα αφομοιώνει στο δικό του στιλ και δεν σταματά να βελτιώνεται, κάνοντας όλους τoυς υπόλοιπους να αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν κάτι που είναι ήδη τόσο καλό, να μεγαλώνει και να γίνεται ακόμα καλύτερο.

Αρκετά με τις λέξεις μας, ας πατήσουμε -για ακόμη μια φορά- το play.