Στη Βάνα Μπάρμπα έχει λείψει το θέατρο και επειδή, όπως λέει, είναι αντισυμβατική, είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμη να συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη, αλλά και με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», η ηθοποιός μίλησε με κολαακευτικά σχόλια για δυο προσωπικότητες που αποτελούν πρωταγωνιστικά πρόσωπα του ελληνικού MeToo, υπηρετώντας τους ρόλους των θυτών για πολλούες ηθοποιούς που αποφάσισαν να σπάσουν τη σιωπή τους και να φωτίσουν τον χώρο του θεάτρου, αφαιρώντας κακοποιητικές συμπεριφορές από τους κόλπους της. Ο αγώνας αυτός, που ξεκίνησε από τη Ζέτα Δούκα, η οποία και αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για το εργασιακό bullying που υπέστη από τον Γιώργο Κιμούλη, κατά τη διάρκεια μιας συνεργασίας τους, συνεχίστηκε από άλλες ηθοποιούς που κατέδειξαν τους δικούς τους θύτες, ένας εκ των οποίων είναι και ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Από ό,τι φαίνεται η προσπάθεια και ο αγώνας αυτός, δεν έχουν και πολλά να πουν στη Βάνα Μπάρμπα η οποία φαίνεται πως δεν κατάλαβε πως η κακοποίηση δεν ξεπλένεται και σήμερα δηλώνει πως δεν γίνεται «μια κακή στιγμή» να λερώσει την «ιστορία» μεγάλων ανθρώπων.

«Θέλω να κάνω θέατρο, θέλω κάνω μια παράσταση, θα χτύπαγα την πόρτα του Κιμούλη, εγώ είμαι λίγο αντισυμβατική . Ένας τόσο μεγάλος ηθοποιός, ένας άνθρωπος που ήταν πρότυπο για όλους μας και είναι. Κάποιες κακές στιγμές δεν αναιρούνε την ιστορία κάποιων ανθρώπων. Θα ήταν μεγάλη μου τιμή αν μπορούσα να κάνω και να μάθω κάτι μαζί με τον Γιώργο Κιμούλη.Και ο Πέτρος Φιλιππίδης επίσης», δήλωσε χαρακτηριστικά, κάνοντάς μας να απορούμε τι ορίζει ως «μια κακή στιγμή», αφού μετά τη Δούκα και άλλες γυναίκες και άντρες ηθοποιοί μίλησαν για την τραυματική εμπειρία συνεργασίας τους με τον κ.Κιμούλη, ενώ εις βάρος του κ.Φιλιππίδη εκκρεμούν ακόμα και καταγγελίες για βιασμό.

Αλλά τι να πούμε, είναι «αντισυμβατική» η κυρία Μπάρμπα. Στο μεταξύ, ανατρέχουμε σε λεξικά να θυμηθούμε τι σημαίνει η λέξη, γιατί μάλλον άλλαξε σημασία.