Τα κρύα ανέκδοτα είναι για να λέγονται. Παιδιά, στην τελική, πάντα υπάρχει ένας στην παρέα που θα γελάσει. Από αυτόν τον ένα κρίνονται όλα και αυτός ο ένας στην περίπτωση του Ιορδάνη Χασαπόπουλου, δε βρέθηκε. Το πρόβλημα είναι πως ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» έζησε αυτό το epic fail στον αέρα της εκπομπής του, όταν το πιο κρύο πεθαίνεις ανέκδοτό του δεν βρήκε τουλάχιστον έναν άνθρωπο πρόθυμο να γελάσει, έτσι για να σπάσει η αμηχανία.

Πάνω σε συζήτηση για το εμβόλιο της Astra Zeneca, που ΟΚ, δεν περνάει και την καλύτερη φάση του σε επίπεδο μάρκετινγκ και εμπιστοσύνης, ο κ.Χασαπόπουλος αποφάσισε να πει ένα αστείο σχετικά. Μπλέκοντας γυναίκες και εμβόλιο (ή μήπως en-volio που προτιμά να λέει και ο Γρηγόρης Πετράκος), ο κ.Χασαπόπουλος είπε με τρεις γυναίκες γύρω του:

«Ξέρετε το ανέκδοτο που κυκλοφορεί και πώς πειράζουνε πια τις γυναίκες. Λένε ‘σήμερα είσαι σαν το Astra Zeneca’. Ότι δημιουργεί θρομβώσεις».

Μετά ήρθε μια αμήχανη σιωπή που ανάγκασε τον αστειάτορα κ.Χασαπόπουλο να ρωτήσει δυνατά «δεν γέλασε κανείς;». Πράγματι, κανείς δεν γέλασε, ούτε καν η Ανθή Βούλγαρη και το cringe παγιώθηκε για τα καλά στον αέρα της εκπομπής.

Δες το απόσπασμα στο 1:17:20:

Γενικά, ας γίνει άγραφος κανόνας: όταν λέγεται ένα κρύο ανέκδοτο, ας γελάει κάποιος, ΕΝΑΣ, τουλάχιστον από ευγένεια. Εμείς νιώσαμε άσχημα. Άντε.