Η ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία από τα γυρισμάτα της πέμπτης σεζόν του #LCDP5 στην οποία μπορούμε να τη δούμε οπλισμένη μέχρι τα δόντια και με ένα προκλητικά απειλητικό μειδίαμα με τη λεζάντα: “Θεέ μου, θα φρικάρεις με την πέμπτη σεζόν”. 

Παραπάνω από 3 εκατομμύρια likes σε λιγότερο από 24 ώρες μετά, μάλλον ανυπομονούμε για την πολυαναμενόμενη πέμπτη δόση μιας από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix που έχει ήδη ημερομηνία κυκλοφορίας και θα είναι το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Σίγουρα ακούτε το “Bella Ciao” παβλοφικά στο κεφάλι σας όσο διαβάζετε αυτές τις γραμμές. Προχωράμε. Το νέο σύνολο επεισοδίων θα περιλαμβάνει την  Τόκιο (Ούρσουλα Κορμπέρο), το Ρίο (Μιγκέλ Χεράν), τον Ντένβερ (Jaime Lorente), τον Βερολίνο (Πέδρο Αλόνσο), την Στοκχόλμη (Esther Acebo), τον Ελσίνκι (Darko Peric), εκτός από την Λισαβόνα (Itziar Ituño), τον El Profesor (Alvaro Morte) ή την Αλίσια Σιέρα (Najwa Nimri).

Spoiler Alert

Tα νέα επεισόδια θα πρέπει να κλείσουν επιτέλους με τις αναπάντητες ερωτήσεις για τη ληστεία στην τράπεζα της Ισπανίας και να αποκαλύψουν πώς θα ξεφύγουν οι πρωταγωνιστές, οι οποίοι θα πρέπει να πάρουν μαζί τους 90 τόνους χρυσού. Η 5η σεζόν θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια για να απαντήσει σε αυτές και άλλες ερωτήσεις που είναι στον αέρα. Επιπλέον, οι εικόνες που διέρρευσαν από τη φωτογράφιση αποκάλυψαν ότι θα υπάρξει αλλαγή στην ηγεσία και όλα δείχνουν τώρα ότι η Λισαβόνα θα είναι Η υπεύθυνη. Η συμμορία πρέπει τώρα να δουλέψει στα τελικά στάδια της ληστείας και να ξεκινήσει την απόδρασή τους. Ξέρουμε ότι η ομάδα συνεχίζει στο υπόγειο για να λιώσει το χρυσό σε μικρές μπάλες για εξαγωγή.