Παιδιά, θα το ζήσουμε και αυτό: Ένα βήμα πριν το Netflix ο Τσαφούλιας και το "Έτερος Εγώ"

Τσιρίζουμε.

Παιδιά, θα το ζήσουμε και αυτό: Ένα βήμα πριν το Netflix ο Τσαφούλιας και το "Έτερος Εγώ"

Τσιρίζουμε.


Τον τελευταίο καιρό τα καλά νέα της ημέρας, συνήθως αφορούν τον Σωτήρη Τσαφούλια; Δεν ξέρουμε, να το ψάξουμε. Πάντως για σήμερα το καλό νέο όντως τον αφορά. Η σειρά Έτερος Εγώ είναι όλο και πιο κοντά στη μέρα που θα βρει τη θέση της ανάμεσα στις σειρές του Netflix. Στο μεταξύ, αν αυτό όντως συμβεί, θα πρόκειται για την πρώτη ελληνική παραγωγή που θα μπει στη διεθνή, τηλεοπτική πλατφόρμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Δήμητρας Καλφούντζου στη "Φωλιά των Κουκου", η αστυνομική σειρά έχει περάσει σχεδόν όλα τα στάδια για να μπει στο Netflix, ενώ το τελευταίο και βασικό στάδιο αποτελεί το ζήτημα των δικαιωμάτων προβολής της σειράς.

 

Αυτό το τελευταίο στάδιο φαίνεται να αφορά αποκλειστικά την Cosmote TV και το Netflix για το πώς θα το διαχειριστούν τα πνευματικά δικαιώματα του Έτερος Εγώ, για τα οποία θα πρέπει να βρεθεί μια χρυσή τομή ανάμεσά τους.

Αυτό για το πέμπτο και τελευταίο στάδιο πριν το deal με την πλατφόρμα το έκανε γνωστό και ο ίδιος ο Σωτήρης Τσαφούλιας, μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Με τα δικά του λόγια, το "Έτερος Εγώ" βρίσκεται σε «πολύ καλό δρόμο», όντας στα τελευταία στάδια των διαπραγματεύσεων.

«Είμαστε στη φάση που τα περισσότερα κριτήρια έχουν πληρωθεί και είναι πια στα χέρια της Cosmote με το Netflix το πώς θα διαχειριστούν τα δικαιώματα προβολής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αυτό είναι το σημείο τώρα που είναι και το πιο δύσκολο», ανέφερε.

Πανηγυρίσαμε με γυρίσματα για τα Φιλαράκια, ας πανηγυρίσουμε και για Τσαφούλια.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα