Καπνογόνα: Τα Φιλαράκια ξεκινούν γυρίσματα και εντάξει, υπάρχει ένας ενθουσιασμός

Το ''Friends Reunion'' παίρνει επιτέλους μορφή.

Καπνογόνα: Τα Φιλαράκια ξεκινούν γυρίσματα και εντάξει, υπάρχει ένας ενθουσιασμός

Το ''Friends Reunion'' παίρνει επιτέλους μορφή.


Το 2004, θα το θυμόμαστε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, την κατάκτηση του Euro και φυσικά για το τέλος της καλύτερης ίσως sitcom σειράς, τα Φιλαράκια. Μετά το μεγάλο διάστημα των 17 χρόνων, όμως, η παρέα θα συναντηθεί ξανά για ένα ειδικό επεισόδιο στο HBO Max. Σίγουρα θα θυμάστε και τις αντιδράσεις όταν αυτό έγινε γνωστό πριν από μερικούς μήνες.

Βρήκαμε τα χειρότερα επεισόδια από τα Φιλαράκια και στεναχωρηθήκαμε λίγο

Η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, ο Ντέβιντ Σουίμερ, o Mατ Λε Μπλανκ, η Λίζα Κούντροου και ο Μάθιου Πέρι, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και τις υποκριτικές τους ικανότητες για το Friends Reunion που σίγουρα θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το reunion με τους παλιούς συμμαθητές σου (no offence).

Μία από τις πιο γνωστές σκηνές στα Φιλαράκια έγινε εντελώς κατα λάθος

O Ross, η αλλιώς ο Ντέιβ Σουίμερ, σε πρόσφατη συνέντευξή του, είχε πει τα εξής: ''Επιτέλους βρέθηκε ένας τρόπος για να μπορέσουμε να κάνουμε γυρίσματα με ασφάλεια. Μάλιστα, προστέθηκαν κι αρκετές εξωτερικές σκηνές για αυτόν ακριβώς το λόγο, το πρωτόκολλο δεν επέτρεπε να είμαστε συνεχώς στο στούντιο...'' κάνοντας γνωστό πως τα γυρίσματα θα γίνουν στο Λος Άντζελες.

via GIPHY

Από την άλλη, η Λίζα Κούντροου, η αγαπημένη μας Φίμπι δηλαδή, είπε πως ''το reunion δεν είναι reboot, ούτε ένα ειδικό επεισόδιο της σειράς. Είναι περισσότερο ότι όλοι μας θα βρεθούμε ξανά μαζί μετά το 2004, πράγμα που δεν συμβαίνει συχνά''. Ας το ονομάσουν όπως θέλουν, εμείς απλά θέλουμε τα Φιλαράκια.

Δες το τρέιλερ:

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα