Καινούργια καψούρα, καλησπέρα: υποδεχόμαστε τον Τζόναθαν Μπέιλι στο Bridgerton

Ρεγκέ Σαν Πέιτζ, θα μας λείψεις.

Καινούργια καψούρα, καλησπέρα: υποδεχόμαστε τον Τζόναθαν Μπέιλι στο Bridgerton

Ρεγκέ Σαν Πέιτζ, θα μας λείψεις.


Στις 2 Απριλίου, ο ηθοποιός ανακοίνωσε ότι φεύγει από το εξαιρετικά δημοφιλές Bridgerton του Netflix, αφού έπαιξε τον ονειρεμένο Δούκα του Χέιστινγκς για μια σεζόν στη διάσημη πλέον δημιουργία της Σόντα Ράιμς.

Ο Πέιτζ, 31 ετών, μεγάλωσε μεταξύ Ζιμπάμπουε και Ηνωμένου Βασιλείου, σύμφωνα με συνέντευξη στο InStyle, και αυτή τη στιγμή μοιράζει το χρόνο του μεταξύ Λονδίνου και Λος Άντζελες. Το Bridgerton παρακολούθησαν 82 εκατομμύρια νοικοκυριά τον πρώτο μήνα στο Netflix, καθιστώντας την τη μεγαλύτερη πρωτότυπη σειρά της πλατφόρμας streaming.

Η ανακοίνωση της αναχώρησής του έγινε την Παρασκευή σε υπόμνημα της φανταστικής κουτσομπολίστικης αρθρογράφου της εκπομπής Lady Whistledown.

"Θα μας λείψει η παρουσία του Σάιμον στην οθόνη, αλλά θα είναι πάντα μέλος της οικογένειας Μπρίτζερτον", ανέφερε.Ωστόσο, η έξοδός του δεν θα αποτελέσει έκπληξη για τους οπαδούς των μυθιστορημάτων, από την Julia Quinn, στην οποία βασίζεται η τηλεοπτική σειρά. Η ιστορία του Δούκα του Χέιστινγκς βρίσκεται στο περιθώριο του δεύτερου βιβλίου, το οποίο επικεντρώνεται στον μεγαλύτερο γιο της οικογένειας Μπρίτζερτον.

Τι θα απογίνουμε χωρίς το Δούκα;

Έχει καπαρώσει ρόλο στο επερχόμενο θρίλερ The Gray Man, μαζί με τον Ράιαν Γκόσλινγκ και τον Κρις Έβανς, καθώς και την προσαρμογή στην οθόνη του παιχνιδιού ρόλων Dungeons & Dragons. Μερικοί ελπίζουν ακόμη ότι μπορεί να αναλάβει αυτό που πολλοί βλέπουν ως τον απόλυτο ρόλο για έναν Βρετανό άνδρα ηθοποιό - τον James Bond.

Γιατί η δεύτερη σαιζόν θα μας ανταμείψει; Broadchurch, Crashing, Chewing Gum, W1A και ένα βραβείο Olivier. Ε, το νέο it boy του Netflix τα έχει όλα και συμφέρει.

Στο Internet διαβάζεις τίτλους για τον ίδιο με τη λεζάντα "ανοιχτά γκέι". Δύσκολο να το υποστηρίξει εύκολα νέος ηθοποιός στο χώρου της υποκριτικής. Τι απαντά εκείνος σε συνεντεύξεις του; "Θα έλεγα ότι δεν είμαι φανερά γκέι. Είμαι απλά γκέι. Ήξερα ότι ήθελα να είμαι ορατός για τη σεξουαλικότητά μου, γιατί σε όλες τις περιοχές που βγαίνει το Netflix, μπορεί να υπάρχει ένα αγόρι κάπου που να λέει, "Περίμενε, τι;" Αυτό δεν είχα όταν ήμουν νέος. Το μόνο που ξέρω είναι ότι είμαι ευτυχής να συνεχίσω να εργάζομαι πολύ σκληρά και αν υπάρχουν ευκαιρίες για εκπροσώπηση, και για να το επισημάνω αυτό, τότε αυτό είναι κάτι που πάντα θα προσπαθώ να κάνω".

Η αφύπνιση ήρθε από το Netflix

Είναι σημαντικό να βγουν ομοφυλόφιλοι ηθοποιοί στα 32 τους και να διεκδικήσουν ορατότητα: "Οι καλοί ηθοποιοί μπορούν να κάνουν τα πάντα, και θα υπάρξουν καταπληκτικοί συγγραφείς που είναι πρόθυμοι να γράψουν για όλους. Εάν υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν πρόσβαση στη δημιουργία των δικών τους τηλεοπτικών εκπομπών ή στην αφήγηση των ιστοριών που θέλουν να πουν, τότε απολύτως, όλοι πρέπει να κάνουν χώρο για αυτούς" λέει περήφανα ο Μπέιλι. Μαζί του. 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα