Στις 2 Απριλίου, ο ηθοποιός ανακοίνωσε ότι φεύγει από το εξαιρετικά δημοφιλές Bridgerton του Netflix, αφού έπαιξε τον ονειρεμένο Δούκα του Χέιστινγκς για μια σεζόν στη διάσημη πλέον δημιουργία της Σόντα Ράιμς.

Τι θα απογίνουμε χωρίς το Δούκα;

Έχει καπαρώσει ρόλο στο επερχόμενο θρίλερ The Gray Man, μαζί με τον Ράιαν Γκόσλινγκ και τον Κρις Έβανς, καθώς και την προσαρμογή στην οθόνη του παιχνιδιού ρόλων Dungeons & Dragons. Μερικοί ελπίζουν ακόμη ότι μπορεί να αναλάβει αυτό που πολλοί βλέπουν ως τον απόλυτο ρόλο για έναν Βρετανό άνδρα ηθοποιό – τον James Bond.

https://twitter.com/hashtag/SAGAwards?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Γιατί η δεύτερη σαιζόν θα μας ανταμείψει; Broadchurch, Crashing, Chewing Gum, W1A και ένα βραβείο Olivier. Ε, το νέο it boy του Netflix τα έχει όλα και συμφέρει.

https://twitter.com/hashtag/Bridgerton?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Στο Internet διαβάζεις τίτλους για τον ίδιο με τη λεζάντα “ανοιχτά γκέι”. Δύσκολο να το υποστηρίξει εύκολα νέος ηθοποιός στο χώρου της υποκριτικής. Τι απαντά εκείνος σε συνεντεύξεις του; “Θα έλεγα ότι δεν είμαι φανερά γκέι. Είμαι απλά γκέι. Ήξερα ότι ήθελα να είμαι ορατός για τη σεξουαλικότητά μου, γιατί σε όλες τις περιοχές που βγαίνει το Netflix, μπορεί να υπάρχει ένα αγόρι κάπου που να λέει, “Περίμενε, τι;” Αυτό δεν είχα όταν ήμουν νέος. Το μόνο που ξέρω είναι ότι είμαι ευτυχής να συνεχίσω να εργάζομαι πολύ σκληρά και αν υπάρχουν ευκαιρίες για εκπροσώπηση, και για να το επισημάνω αυτό, τότε αυτό είναι κάτι που πάντα θα προσπαθώ να κάνω”.

https://twitter.com/hashtag/bridgerton?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Η αφύπνιση ήρθε από το Netflix

Είναι σημαντικό να βγουν ομοφυλόφιλοι ηθοποιοί στα 32 τους και να διεκδικήσουν ορατότητα: “Οι καλοί ηθοποιοί μπορούν να κάνουν τα πάντα, και θα υπάρξουν καταπληκτικοί συγγραφείς που είναι πρόθυμοι να γράψουν για όλους. Εάν υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν πρόσβαση στη δημιουργία των δικών τους τηλεοπτικών εκπομπών ή στην αφήγηση των ιστοριών που θέλουν να πουν, τότε απολύτως, όλοι πρέπει να κάνουν χώρο για αυτούς” λέει περήφανα ο Μπέιλι. Μαζί του.