Τις τελευταίες ημέρες, το όνομα του Μένιου Φουρθιώτη βρίσκεται παντού στο ελληνικό ίντερνετ. Το διαβάζουμε από τα μεγάλα ειδησεογραφικά μέσα της χώρας μέχρι και στα blog που παλεύουν να αποκτήσουν ένα ντομέιν της προκοπής μήπως και βγουν στην αγορά σαν σάιτ. Είναι λογικό κάτι τέτοιο; Κανείς δεν ξέρει, στην Ελλάδα ζούμε άλλωστε, εδώ που το σουρεάλ και η σκληρή πραγματικότητα ξυπνούν κάθε πρωί μαζί στο ίδιο κρεβάτι.

Για το λόγο αυτό, ψάξαμε τι θα μπορούσε να κάνει ο Μένιος Φουρθιώτης σε ένα παράλληλο σύμπαν, εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά από τον πλανήτη μας και τη χώρα μας που αρέσκεται στο να δημιουργεί νέες προκλήσεις για τους πολίτες της κάθε μία ή δύο μέρες. Φορέστε τη μάσκα σας, μια τέτοια κίνηση θα είχε πολλαπλά οφέλη καθώς εκτός από προστασία, κάνει τις άσχημες μυρωδιές λιγότερο ενοχλητικές.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, ο Μέναδρος Φουρθιώτης θα βρισκόταν στην επικαιρότητα για τους λάθος λόγους.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, ο Μένιος Φουρθιώτης θα δήλωνε μάνατζερ.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, ο Μένιος Φουρθιώτης θα έφτανε στις δικαστικές αίθουσες με πελάτισσά του.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, ο Μένιος Φουρθιώτης θα παρουσίαζε εκπομπή τηλεμάρκετινγκ.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, ο Μένιος Φουρθιώτης θα ήταν παρουσιαστής.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, ο Μένιος Φουρθιώτης θα είχε δικές του τηλεοπτικές εκπομπές.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, ο Μένιος Φουρθιώτης θα βρισκόταν στο δυναμικό ενός καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, ο Μένιος Φουρθιώτης θα είχε διατελέσει διευθυντής προγράμματος σε αυτό το κανάλι.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, ο Μένιος Φουρθιώτης θα εμφανιζόταν ως ιδιοκτήτης της εφημερίδας Αποκαλυπτικά.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, θα είχε κριθεί ένοχος για απάτη καθώς απέσπασε υπολογιστές από κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, ο Μένιος Φουρθιώτης θα είχε εμπλακεί με την πολιτική.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, ο Μένιος Φουρθιώτης θα είχε αστυνομικούς να τον προστατεύουν -μεταξύ άλλων- από μια ανενεργή τρομοκρατική οργάνωση.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, ο Μένιος Φουρθιώτης θα έβλεπε τους αστυνομικούς της φύλαξής του να αποσύρονται έπειτα από την παρέμβαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη μήπως και αποφευχθεί ένα πολιτικό σκάνδαλο.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, ο Μένιος Φουρθιώτης θα μπορούσε να αναστατώσει το εσωτερικό κάποιας κυβέρνησης.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, ο Μένιος Φουρθιώτης και μερικοί συνεργάτες του, θα δήλωνε εν μέσω πανδημία 80.000 ευρώ μισθούς ώστε να λάβουν από το Δημόσιο και μέσω του προγράμματος «Συνεργασία» το 60% της πληρωμής τους.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, ο Μένιος Φουρθιώτης θα εισέβαλλε στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με μπράβους και θα απειλούσε τον υπουργό που ήταν αντίθετος σε αυτό.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, ο υπουργός, λίγες μέρες μετά, θα είχε αποπεμφθεί από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Μόλις μας ειδοποίησαν από το κοντρόλ πως όλα τα παραπάνω, περιέχουν δόσεις αλήθειας και πως η πραγματικότητα, κάποιες φορές, υπερισχύει της φαντασίας.