Tough love θα χαρακτηρίσουμε το παρακάτω παραλήρημα του Δημήτρη Καμπουράκη. Ξέρεις, από εκείνες τις «συμβουλές» που πάνε πακέτο με ένα τιμωρητικό worst case scenario για να «μάθεις να εκτιμάς». Ή και όχι.

Τέλος πάντων, φαίνεται να τον έπνιξε η αδικία τον Καμπουράκη, με τους πολίτες να γκρινιάζουν με τα μέτρα περιορισμού, τον εγκλεισμό, το ατελείωτο lockdown, τα πρόστιμα και την απουσία καλών αποτελεσμάτων και είπε στην εκπομπή του:

«Και αυτό το είμαστε κουρασμένοι, δεν αντέχω, είμαστε κουρασμένοι, είμαστε κουρασμένοι. Ε, εντάξει, μπες στη ΜΕΘ να ξεκουραστείς».

Σε αυτή την παραληρηματική επίθεση στους πολίτες προχώρησε ο δημοσιογράφος από τον αέρα της εκπομπής του, αναφερόμενος σε πολίτες που είναι σε μια όχι και τόσο καραντίνα, σε πολύμηνους περιορισμούς, σε οικονομικό τέλμα με τις επιχειρήσεις τους να καταστρέφονται, σε αναστολή εργασίας, απολυμένοι από δουλειές που έχουν επίσης πιάσει οικονομικό πάτο, μπροστά σε πρόστιμα παραβίασης της απαγόρευσης κυκλοφορίας γιατί βγήκαν στην αυλή τους ή πήγαιναν για χημειοθεραπεία.

https://twitter.com/hashtag/%CE%9D%CE%94_THE_END?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Σε όλους αυτούς, σε όλους εμάς τους αχάριστους που δε χαιρόμαστε με την καταπίεση όλων μας των ελευθεριών να οδηγεί -μα γιατί;- σε εκτόξευση κρουσμάτων, ο κ.Καμπουράκης εύχεται καλή ξεκούραση στη ΜΕΘ.

Καλό Σαββατοκύριακο είπαμε;