Ήρθε επιτέλους η ώρα ο Buzz να βγάλει τον πρώτο του προσωπικό δίσκο και μάλιστα το έκανε με τον πιο εμφατικό τρόπο αφού η νέα του δουλειά, Λεωφόρος Καβάλας, είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους δίσκους του ’21.

Με εννιά ολόφρεσκα κομμάτια, ο Buzz από τους Zoro&Buzz κατάφερε να κάνει τον δίσκο του talk of the town τόσο για τις ρίμες του, όσο και για τη μουσική που τις συνοδεύει αφού ο ηπειρώτικος ήχος, ανάμεσα σε άλλους, είναι έντονος, συνδυάζοντας με αυτό τον τρόπο την ελληνική παράδοση με τους ιδιαίτερους στίχους του.

Αξίζει επίσης να γίνει ιδιαίτερη αναφορά για το κομμάτι Queens που δικαίως θεωρείται ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του δίσκου και μάλλον για το λόγο αυτό, έγινε και video clip, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει και πως τα υπόλοιπα 8 tracks του Λεωφόρος Καβάλας υστερούν. Το αντίθετο θα λέγαμε. Ας μείνουμε όμως λίγο παραπάνω στο εξαιρετικό video clip. Καθώς το παρακολουθείς, σε συνδυασμό με τους στίχους του Buzz, είναι απόλυτα λογικό να «χαθείς». Καλογυρισμένο και με σαφές μήνυμα, ακολουθεί με εξαιρετικό τρόπο τα λόγια του ράπερ που, σε αντίθεση με το ρεύμα της εποχής, δείχνει την άλλη πλευρά των ναρκωτικών.

Αυτό που κρατάμε, είναι και ο ιδιαίτερα πολιτικοποιημένος στίχος του Βuzz που δείχνει με κάθε τρόπο πως δεν έχει σκοπό θα σωπάσει μέχρι να το βγάλει από μέσα του. Και αυτό μας αρέσει.