Στην 6η σεζόν του Peaky Blinders θα γίνει μακελειό

Έρχεται το μεγάλο φινάλε και ξέρουμε ήδη πολλά.

Στην 6η σεζόν του Peaky Blinders θα γίνει μακελειό

Έρχεται το μεγάλο φινάλε και ξέρουμε ήδη πολλά.


Δεν αργεί η ώρα για το μεγάλο αιμοτοκύλισμα της φαμίλιας Σελμπι. Μέχρι τότε μεταφέρουμε όλα όσα γνωρίζουμε για την έκτη και τελευταία σεζόν της σειράς που αγαπήσαμε. Γιατί έχουμε πολλά αναπάντητα ερωτήματα: Πόσες φορές ακόμα μπορούν οι χαρακτήρες να επιστρέψουν ως φαντάσματα που στοιχειώνουν τον Τόμι Σέλμπι πριν γίνει εξορκισμός; Τι πραγματικά συνέβη στο φινάλε της 5ης σεζόν; Κυρίως, πότε θα επιστρέψει;

Μεταγραφή του 21χρονου Κόνραντ Καν. Είναι ο 21χρονος υποψήφιος για το φετινό βραβείο Bafta Rising Star. Ίσως τον είχατε δει στο "Ο κυνηγός: Η μάχη του χειμώνα". Δεν ξέρουμε αν είναι με τους καλούς ή τους κακούς (είναι και δυσδιάκριτα τα όρια) αλλά ο χαρακτήρας του έχει μια ουλή στο πλάι του κεφαλιού του. Ό,τι κατάλαβες.

Η Άμπερ Άντερσον είναι άλλη μια απόφοιτος του Black Mirror, έχοντας εμφανιστεί στο "The Waldo Moment". Είναι γνωστή και ως Jane Fairfax στην ταινία Emma του 2020. Ο σκοτεινός γυναικείος χαρακτήρας που θα κάνει τον Τόμι να πονέσει. Η πρώτη νέα ηθοποιός που ανακοινώθηκε, και αυτή που θα εξαπλωθεί ως ιός στους Σέλμπι.

Τζέιμς Φρέσβιλ, ο 29χρονος Αυστραλός θα υποδυθεί κάποιον επιχειρηματία που ίσως θέλει το κακό των Σέλμπι.  

Η Ρεμπέκα Κίτλεϊ έρχεται μεταγραφή από το σύμπαν των CBeebies. Τι θα κάνει η παρουσιάστρια των παιδικών προγραμμάτων στη νταρκίλα των Peaky Bliders ποιος μπορεί να ξέρει. 

Στο Μπόλτον συνεχίζονται πάντως τα γυρίσματα του τελευταίου κύκλο της σειράς.Στις 18 Ιανουαρίου το BBC όχι μόνο ανακοίνωσε ότι η έκτη σεζόν είχε επιστρέψει στην παραγωγή, αλλά και ότι θα ήταν η τελευταία. Ναι, τους αποχαιρετάμε. 

Πότε θα το δούμε;  Ο σκηνοθέτης Anthony Byrne υπαινίχθηκε ότι μάλλον στα τέλη του 2021 ή στις αρχές του 2022, λέγοντας στο Digital Spy: ¨"Αν ξεκινήσαμε τα γυρίσματα τον Ιανουάριο (2021), δεν θα τελειώσουμε μέχρι τον Μάιο ή τον Ιούνιο και στη συνέχεια χρειάζονται σίγουρα 6 μήνες επεξεργασίας", πρόσθεσε. 

Υπόθεση 

Η έκτη σεζόν έχει να κάνει με την άνοδο του φασισμού, του εθνικισμού και του ρατσισμού στη δεκαετία του '30 - και υπάρχουν τεράστιοι παραλληλισμοί με αυτό που συμβαίνει στον κόσμο τώρα", δήλωσε ο Νάιτ στο NME. Ο Τόμι θα αντιμετωπίσει έναν νέο φασίστα εχθρό. Έχοντας αποτύχει να χτυπήσει τον Mosley. Μετά τελευταίο καρέ της 5ης σεζόν, που είδαμε τον Τόμι να ουρλιάζει και να βάζει ένα όπλο στο κεφάλι του σε ένα ομιχλώδες πεδίο, αυτό θα είναι το πλαίσιο με το οποίο μας υποδέχονται στο πρώτο επεισόδιο της έκτης σεζόν. Κίλιαν Μέρφι, λείπεις. 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα