Ο Άκης Πετρετζίκης είναι γνωστό τρολ και όταν έχεις τόσους χιλιάδες ακόλουθους στα social media, τότε είναι λογικό η κάθε σου λέξη να αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Το έχουμε ξανά πει, η ώρα που θα δούμε τον γνωστό σεφ πρωθυπουργό, δεν αργεί. Με 1.6 εκατομμύρια followers στο Instagram όλα μπορούν να συμβούν.

Φαντάζεστε να δούμε τον Άκη στην τηλεόραση να λέει «οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι κρίσιμες» και να μας ζητά να φορέσουμε τη μάσκα μας; Ποιος θα είπε όχι; Μιλάμε για τον άνθρωπο που έκανε ακόμα και τη γιαγιά μας να αφήσει στην άκρη τον Τσελεμεντέ και να σερφάρει στο διαδίκτυο για να βρει της συνταγές του.

Ο Άκης δεν κωλώνει να φάει τζατζίκι κι ας τον ποθεί η μισή όλη η Ελλάδα

Αλλά το θέμα μας σήμερα είναι άλλο. Με μία ανάρτησή του «ταρακούνησε» τα social media αφού αποφάσισε να παίξει με το μυαλό μας. Καλά, δεν το χάψαμε αλλά ποτέ δεν ξέρετε, υπάρχουν άτομα που μπορεί να το πίστεψαν γιατί κατά βάθος, το όνειρό τους είναι να γίνουν δοκιμαστές φαγητών.

«Σου αρέσει να δοκιμάζεις οτιδήποτε σου βάζουν μπροστά σου; Μπορείς να το γυρίσεις εύκολα από μιλφέιγ σε πιτόγυρο; Έχεις ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο μόνο και μόνο για το φαγητό; Σου αρέσει το γκουρμέ αλλά και το βρώμικο; Χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου ως foodie και το μόνο που σκέφτεσαι είναι Τι θα φάμε μετά; Tότε η ομάδα μου σε περιμένει! Ψάχνουμε δοκιμαστή φαγητών! Δες την αγγελία και στείλε το βιογραφικό σου καθώς και τον λόγο που θες να γίνεις το αριστερό μου χέρι, στο dokimastis@akispetretzikis.com» έγραψε και αν δεν ήταν Πρωταπριλιά, η μισή Ελλάδα θα είχε ήδη στείλει το βιογραφικό της.

Σου αρέσει να δοκιμάζεις οτιδήποτε σου βάζουν μπροστά σου; Μπορείς να το γυρίσεις εύκολα από μιλφέιγ σε πιτόγυρο; Έχεις…

Δημοσιεύτηκε από Akis Petretzikis στις Πέμπτη, 1 Απριλίου 2021