Ο Ράιαν Ρέινολντς, το πιο σέξι (τίτλος που το έδωσε το περιοδικό People) troll (τίτλο που κέρδισε επάξια στα σόσιαλ) δεν μπορούσε να κάνει το εμβόλιο COVID-19 χωρίς να γλεντήσει τους οπαδούς τις πιο περίεργης συνωμοσίας σχετικά με τον ιό που έκλεισε τον κόσμο σε καραντίνα.

Αξίζει να ειπωθεί ότι την ανάρτησή του ηθοποιού σχολίασε η  Vodafone UK γράφοντας «Σε παρακαλώ, μην τους ενθαρρύνεις, Ράιαν», αναφερόμενη στις θεωρίες συνωμοσίας που έχουν κυκλοφορήσει για τσιπάκια που περιέχονται στο εμβόλιο.

https://twitter.com/VancityReynolds?ref_src=twsrc%5Etfw

Τον περασμένο μήνα, η Feeding America και η Food Banks Canada αποκάλυψαν και οι δύο σε αντίστοιχες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο 44χρονος Ρέινολντς και η σύζυγός  33χρόνη Μπλέικ Λάιβλι έδωσαν 500.000 δολάρια σε κάθε οργανισμό για την υποστήριξη των Ταμείων Απόκρισης COVID-19. Το χολιγουντιανό ζευγάρι είχε δωρίσει άλλα 500.000 δολάρια και στα δύο όταν ξεκίνησε η πανδημία στις αρχές του 2020.

“Είμαστε προνομιούχοι που μπορούμε να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους οργανισμούς Feeding America και Food Banks Canada” είπε το ζευγάρι σε κοινή δήλωση. “Γνωρίζουμε ότι οι αγώνες που πολλοί από τους γείτονες μας αντιμετώπισαν δεν έχουν τελειώσει, και είμαστε ευγνώμονες για την ευκαιρία να βοηθήσουμε στη διευκόλυνση του σημαντικού έργου που κάνουν οι οργανισμοί αυτοί στις ΗΠΑ και τον Καναδά, ώστε να μπορούν να παρέχουν θρεπτικά γεύματα σε άτομα που έχουν ανάγκη”.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)