Στην Ελλάδα ζούμε. Στα μέρη μας, μπορεί ο καθένας να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Στη δεύτερη θέση, πίσω από εμάς φυσικά, βρίσκονται οι Ηνωμένες Πολιτείες. Αλλά το θέμα μας είναι άλλο. Η χώρα μας φημίζεται για τις σουρεάλ ειδήσεις που προσφέρει στους πολίτες της καθημερινά και μία από τις πολλές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, έχει να κάνε με τον Μένιο Φουρθιώτη.

Το βασίλειό μας για Μένιο Φουρθιώτη στη Βουλή

Ο δημοσιογράφος (μη γελάτε) και παρουσιαστής (έτσι μπράβο), όπως φαίνεται, απολαμβάνει την 24ωρη φύλαξη 14 αστυνομικών ώστε να μην τον ακουμπήσει ούτε μύγα. Μετά από αυτές τις καταγγελίες, ο Μένιος Φουρθιώτης προχώρησε σε μηνύσεις εναντίον του Παύλου Πολάκη και του Κώστα Βαξεβάνη. Ελπίζουμε να μην κάνει και σε εμάς γιατί πρέπει να πληρώσουμε το ενοίκιο.

Για να ξεκουραστούν επιτέλους οι 14 αστυνομικοί, προτείνουμε στον καλύτερο δημοσιογράφο και παρουσιαστή της Ελλάδας μερικές εναλλακτικές λύσεις για να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Με αυτούς στο πλευρό του, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, ούτε καν ανύπαρκτες εν έτει 2021 τρομοκρατικές οργανώσεις.

Star Wars – Stormtroopers

Προτείνουμε αυτόν που χτυπά το κεφάλι του στην πόρτα, μοιάζει ο ιδανικός. Οι stormtroopers, επίσης, είναι γνωστοί για το σημάδι τους. Αν λοιπόν συμβεί κάτι απρόοπτο, θα είναι εκεί για να τον προστατέψει.

Oρκ από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Τα Ορκ φημίζονται για την εξυπνάδα τους και τις λύσεις που προτείνουν όταν βρεθεί η ομάδα, στην προκειμένη περίπτωση η υπόλοιπη ασφάλεια, σε δύσκολη θέση. Προτείνονται και για την επίσκεψη του Μένιου σε κάποιο γήπεδο, αν φυσικά του αρέσει να ασχολείται με το ”όπιο του λαού”.

Τάσος Ποτσέπης (we have a winner)

Δε χρειάζεται να επεκταθούμε περισσότερο. 

https://www.youtube.com/watch?v=7uBpmR2zFcg

Ρόμποκοπ – Πίτερ Γουέλερ

Ούτε στα 20 μέτρα δεν θα πλησιάσουν τον δημοσιογράφο-παρουσιαστή-μάνατζερ οι κακοί αυτής της χώρας αν στο πλάι του βρεθεί ο Ρόμποκοπ, το τέρας ευλυγησίας. Επίσης, να πούμε ότι πρόκειται για τρομερή ταινία και είναι κρίμα που δεν πήρε το Όσκαρ Χειρότερης Ταινίας Όλων των Εποχών.

21 Jump Street – Τσάνινγ Τέιτουμ, Τζόνα Χιλ

Το τέλειο δίδυμο. Άριστοι στη δουλειά τους, ορεξάτοι και διψασμένοι για διάκριση. Και τρομερά ώριμοι, μην το ξεχνάμε αυτό.

Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή 

Ποιος δεν θα ήθελε στην ασφάλειά του τους αστυνομικούς από την Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή; Είναι επαγγελματίες, γυμνασμένοι, πολύ καλοί στις μιμήσεις και θα υπακούν σε κάθε «move it» του Μένιου.

Τη Ζήνα με τη Γαβριέλλα (γεια σου καλημέρα)

Μιλάμε για πολεμικές μηχανές που αντιστέκονται στο άδικο και τα βάζουν με όλους. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιήσει τη Γαβριέλλα και σαν μεταφράστρια σε κάποιες από τις μελλοντικές του συνεντεύξεις με τη Μέγκαν και τον Χάρι. Δύο σε ένα.

Τον συμπαθητικό και καθόλου επιθετικό κύριο από την επίσκεψη στο Καπιτώλιο

Άλλο ένα τέρας ευφυΐας που θα ήταν κρίμα να μην βρεθεί στη φρουρά του Μένιου Φουρθιώτη. Θα κάνουν και καλή παρέα με τον Τάσο Ποτσέπη.

Τον Γκάρι Μπάσεϊ από την ταινία Φόβος και Παράνοια στο Λας Βέγκας

«Τόση ψυχεδέλεια», που είπε και ο Γενικός Γραμματέας του Κάπα-Κάπα-Έψιλον, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μπόνους: Τη συνοδεία του Κιμ Γιονγκ Ουν