Δεν υπάρχει καταλληλότερη εποχή από την άνοιξη για να φανταστούμε πώς θα ήταν μια μέρα μας γεμάτη από μωβ. Γιατί αν το σκεφτείς αυτή είναι η πιο μωβ εποχή του χρόνου. Ας θυμηθούμε τη «Μενεξεδένια Πολιτεία» του Τερζάκη, ας θυμηθούμε τις ψηλές και κομψές τζακαράντες που σχηματίζουν μωβ θόλους στο κέντρο της Αθήνας, ας θυμηθούμε τις φανέλες της Φιορεντίνα όταν ο Μπατιστούτα έκανε κάθε άνοιξη το Καμπιονάτο να παραμιλά.

Αν το μωβ είναι το χρώμα της άνοιξης, τότε η γεύση της άνοιξης είναι το νέο Blueberry του myblu, του ηλεκτρονικού τσιγάρου νέας Γενιάς που φέρνει Κάτι Καλύτερο στους ενήλικους ατμιστές και κάνει τις μέρες αυτές ιδιαίτερες αφού προσφέρει μια νέα γευστική εμπειρία με νότες από άγρια βατόμουρα του δάσους, τόσο δροσερή και γλυκιά όσο και η ίδια η άνοιξη.

Πώς είναι λοιπόν μια blueberry μέρα;

 Δροσερή

Τώρα που ο καιρός ανοίγει, ανυπομονούμε να περάσουμε τις πρώτες ανοιξιάτικες βραδιές στο μπαλκόνι. Μια ταινία (όχι τυχαία επιλογή το «My Blueberry Nights») ή ένας σημαντικός αγώνας ή ακόμα και λίγες στιγμές όπου θα έχουμε αποσυνδεθεί από όλα και θα απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας playlist είναι ιδανικές αφορμές για να χαρούμε τις απαλές και τρυφερές νύχτες της άνοιξης μαζί με το νέο blueberry του myblu, που έχει 1,6 % περιεκτικότητα σε νικοτίνη.

 Γλυκιά

Δεν γίνεται να αφήσουμε απέξω την κομψή και ντελικάτη γεύση του blueberry. Να ξεκινήσουμε από τα αφράτα blueberry muffins που παρασκευάζονται πανεύκολα και αποτελούν τον λόγο για τον οποίο θέλουμε να σηκωθούμε νωρίτερα από το κρεβάτι; Να θυμηθούμε το ελαφρύ παγωτό ξυλάκι blueberry που πάντα μας συντροφεύει σε movie nights και στις βόλτες στην ανοιξιάτικη πόλη;

 

Με απαλό άρωμα

Η άνοιξη είναι η εποχή που η πόλη πλημμυρίζει από αρώματα. Το blueberry του myblu φέρνει Κάτι Καλύτερο στη γεύση της άνοιξης, επομένως δεν θα γινόταν να μην ξεχωρίζει για το άρωμά του. Φρουτένιο, βγαλμένο κατευθείαν από τα καταπράσινα δάση εκεί που ευδοκιμούν οι πιο εκλεκτές ποικιλίες από άγρια βατόμουρα. Τόσο αυτή όσο και οι υπόλοιπες γεύσεις του myblu υποβάλλονται σε 30 διαφορετικούς ελέγχους ποιότητας και ασφάλειας.

Ιδανική για μουσική

Μια blueberry playlist για μια μέρα γεμάτη από το μωβ δεν θα γινόταν να μην ξεκινά με το εμβληματικό purple rain του Prince. Διαθέτει χαρακτήρα όπως και η νέα γεύση του myblu, το Blueberry. Στη μουσική θέλουμε ελευθερία στις επιλογές, να ακούμε αυτό που μας εκφράζει κάθε στιγμή. Το ίδιο ισχύει και στο άτμισμα. Η νέα γεύση Blueberry έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη ποικιλία των υπόλοιπων 8 γεύσεων του No.1 ηλεκτρονικού τσιγάρου, το οποίο έχει δίκαια κερδίσει τις προτιμήσεις των ενήλικων ατμιστών.

Μια μέρα γεμάτη μωβ είναι εκείνη που φέρνει Κάτι Καλύτερο στη φετινή άνοιξη και της δίνει χρώμα και γεύση. Μια γεύση δροσερή,  γλυκιά, με απαλό φρουτένιο άρωμα από άγρια βατόμουρα του δάσους. Έτσι, άλλωστε, πρέπει να είναι οι ανοιξιάτικές μέρες, γευστικές και  ιδιαίτερες. Για να τις απολαύσουμε αρκεί να τοποθετήσουμε με ένα κλικ την κάψουλα με τη γεύση Blueberry και να έχουμε σιγουρευτεί ότι φορτίσαμε τη συσκευή myblu για μόλις 30 λεπτά ώστε να χαρούμε μια όμορφη, ανοιξιάτικη μέρα με το νέο Blueberry.