Δικαίωση: Οι "Thundercats" γίνονται ταινία για να νιώσουμε και πάλι παιδιά

’’Thunder-thunder-thunder-thundercats’’ και στη μεγάλη οθόνη.

Δικαίωση: Οι "Thundercats" γίνονται ταινία για να νιώσουμε και πάλι παιδιά

’’Thunder-thunder-thunder-thundercats’’ και στη μεγάλη οθόνη.


Λίγοι είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν τους Thundercats. Ακόμα και οι πιο νέοι σε ηλικία, ή εχουν πέσει πάνω σε μερικές επαναλήψεις ή έχουν ακούσει για τον αγαπημένη σειρά κινουμένων σχεδίων από τους μεγαλύτερους που, προφανώς, δεν έχαναν επεισόδιο. Ήταν καιρός, λοιπόν, να δούμε τoυς Thundercats και στην μεγάλη οθόνη. Πολλοί θα κάνουν λόγο για δικαίωση, ίσως και να είναι έτσι.

O σκηνοθέτης που θα προσπαθήσει να μεταφέρει το feeling από τα ‘80s στην εποχή μας, είναι ο Άνταμ Γουίνγκαρντ, ο δημιουργός των ''You’re Next'', ''Th Guest'' και φυσικά του πρόσφατου ''Godzilla vs. Kong''. Την παραγωγή της, την έχει αναλάβει η Warner Bros.

via GIPHY

Η ιστορία, γνωστή: Μια ομάδα από ανθρωποειδή γατιά φτάνουν στην Τρίτη Γη μετά την καταστροφή του πλανήτη Θαντέρα. Για να επιβιώσουν, πρέπει να αντιμετωπίσουν διάφορους εχθρούς όπως είναι μια ομάδα Μεταλλαγμένων και και τον καλύτερο κακό που έχουμε δει ποτέ, την μούμια Μαμ-Ρα. Το πρώτο σενάριο για την ταινία είχε γραφτεί από τον Ντέβιντ Κόγκενσαλ αλλά όπγς φαίνεται, ο Άνταμ Γουίνγκαρντ θα το γράψει από την αρχή. Η ημερομηνία κυκλοφορίας, δυστυχώς, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Αυτό που μας κάνει εντύπωση, όμως, είναι το αρκετά φιλόδοξο σχέδιο που έχει στο μυαλό του ο σκηνοθέτης. Όπως ο ίδιος, θα δούμε μια υβριδική ταινία CGI που έχει υπερ-ρεαλιστική εμφάνιση και κατά καποιο τρόπο γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ κινουμένων σχεδίων και CGI. Ναι, είναι αρκετά φιλόδοξο αλλά ελπίζουμε να είναι άξιο και να μας γυρίσει πίσω στα παιδικά μας χρόνια. 

 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα