Ο Τριαντάφυλλος πρόσφερε γέλιο στους συμπαίκτες του στο Survivor με έναν τρόπο τόσο οικείο, που μέσα σε όλα όσα μας έχουν λείψει μέσα στην πανδημία και τα lockdown της, έβαλε και τα γυμναστήρια, που ΟΚ, τέλεια είναι, αλλά όχι για εμάς. Δεν είναι το φόρτε μας.

Από ό,τι φαίνεται, ο Ντάφυ ταλαιπωρείται από κάποιον τραυματισμό, ο οποίος του δίνει το πράσινο φως να επιλέξει ο ίδιος αν θα αγωνιστεί ή όχι. Σαν εκείνες τις φορές στο σχολείο, που προσπαθούσες να γλιτώσεις για ακόμα μια φορά το μάθημα της γυμναστικής, αλλά ο καθηγητής δεν έχαβε τη δικαιολογία σου πετώντας σε σένα το μπαλάκι του αν θα κάτσεις τελικά στην άκρη περιμένοντας ξεκούραστος το κουδούνι ή αν θα βάλεις τη φόρμα σου και θα κάνεις κανονικά τις ασκήσεις μαζί με τους συμμαθητές σου.

Τον ρόλο του καθηγητή στην περίπτωση του Survivor έπαιξε ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος αφού θύμισε στον Τριαντάφυλλο πως στο πάρτι της ένωσης χόρευε και χοροπηδούσε σαν ένα καλοκουρδισμένο party animal, του εμφάνισε τις εξετάσεις των γιατρών και του είπε πως το αν θα αγωνιστεί ή όχι είναι ξεκάθαρα στο χέρι του. Ο Ντάφυ δεν ήθελε να ηττηθεί από τα αποδυτήρια, διάολε, και θέλησε να αγωνιστεί για να τιμήσει την ομάδα του, αφού πρώτα κάνει, όμως, ένα ζεσταματάκι.

Το ζεσταματάκι του Τριαντάφυλλου, βέβαια, μας έκανε να πιστέψουμε πως… χάλασε για λίγο. Έκανε πηδηματάκια, πλάγια βήματα, push ups – την κόλαση των ασκήσεων – σαν να χάλασε ξαφνικά. Δεν είναι ότι καιγόμαστε μη και χάσει η ομάδα του, απλώς όλη αυτή την άβολη, ξεκούρδιστη προσπάθεια γυμναστικής την έχουμε πάθει όλοι. Έχει τέλος πάντων μια θέση στις πιο άβολες στιγμές μας. Απλώς σε αντίθεση με τον Ντάφυ, εμείς δεν κοιτούσαμε το «κοινό» μας, ντροπιασμένοι μην πιάσουμε τα γέλια. Ο Τριαντάφυλλος τους κοιτούσε διάολε, να γελάνε με αυτό το θαρραλέο βλέμμα «προς τι ο γέλωτας».

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι λέμε: