Όλα έχουν ένα τέλος. Είναι αναπόφευκτο, είναι από τα ”σιγουράκια” της ζωής. Έτσι, λοιπόν, το La Casa de Papel κλείνει τις κόκκινες κουρτίνες, βγάζει τις μάσκες του Νταλί και μας λέει οριστικό αντίο (μέχρι να βγει κάποια ταινία ή αχρείαστο spin-off). Η σειρά με τους φανατικούς φίλους, αλλά και εχθρούς, φτάνει στο τέλος της και το ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα.

Η πέμπτη σεζόν θα είναι και η τελευταία για την άκρως επιτυχημένη σαπουνόπερα για ληστές σειρά που χαζεύουμε στο Netflix με 500 παλμούς λόγω των απρόσμενων εξελίξεων και όλοι μας, περιμένουμε πώς και πώς να δούμε την κατάληξη της ιστορίας. Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να σημειώσουμε ότι ο τέταρτος κύκλος ήταν καλός.

https://t.co/QOgJgzsqff

 

Καλό θα ήταν να ανοίξετε το ντουλάπι και να εφοδιαστείτε με λίγη υπομονή καθώς, όπως όλα δείχνουν, θα δούμε τον Ελ Προφεσόρ και τους υπόλοιπους από τον Οκτώβριο, τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο στις οθόνες μας. Έτσι, τουλάχιστον, υποστήριξε ο δημιουργός του La Casa de Papel, Άλεξ Πίνα.

via GIPHY

Τα επεισόδια, αντί για 8, όπως έχουμε συνηθίσει από τους προηγούμενους κύκλους, θα είναι 10, κάτι που δείχνει και τη διάθεση όλων για ένα επικό φινάλε που θα μείνει στην ιστορία. Μαζί με την ανακοίνωση από το Netflix, είχαμε φυσικά και τα λόγια του Άλεξ Πίνα.

Μετά το ”La Casa de Papel”: 11 ισπανόφωνες σειρές του Netflix που αξίζουν την προσοχή σου

«Περάσαμε σχεδόν ένα χρόνο αναλογιζόμενοι πώς θα διαλύσουμε τη συμμορία. Πώς θα βάλουμε τον Καθηγητή στα σχοινιά. Πώς θα οδηγηθούμε σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις για πολλούς χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι το πέμπτο μέρος του La Casa De Papel. Ο πόλεμος φτάνει στα πιο ακραία και άγρια επίπεδα και πρόκειται για την πιο επική και συναρπαστική σεζόν».