Αγαπημένος. Πάντα ευθύς, αληθινός και κύριος με τα όλα του. Ο Στράτος Τζώρτζογλου, εκτός από ένας εξαιρετικός ηθοποιός, είναι και ένα πρότυπο για εμάς τους νεότερους αν και εδώ που τα λέμε, μοιάζει πιο νέος από εμάς. Ίσως δεν θα μάθουμε ποτέ πώς το καταφέρνει. Όσον αφορά το βιογραφικό του, από πού να αρχίσουμε, θα χρειαστούν δύο ζωές και σαράντα παλικάρια χέρια για να ολοκληρώσουν το κείμενο. Παρ’ όλα αυτά, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, δεν κέρδισε ποτέ την αναγνωρισιμότητα που του άξιζε. Μπορεί να φταίει το σύστημα που τον πολεμά.

Έτσι, για να κερδίσει τη φήμη που του αναλογεί, αποφάσισε να πάρει μέρος στη Φάρμα, ένα ριάλιτι που δεν είναι καθόλου βαρετό και μας προσφέρει τη μία συγκίνηση μετά την άλλη. Σε μέιλ μας στο κανάλι που προβάλλει το Survivor, -χαχα τι λέω- τη Φάρμα, προτείναμε να μετονομαστεί σε ”Stratos Tzortzoglou Begins” αλλά δεν μας απάντησαν. Θα μας βρουν μπροστά τους. Μάθαμε το 24ωρο του αγαπημένου μας ”ηθοποιό, δάσκαλο υποκριτικής και αυτοβελτίωσης, πατέρα, σύζυγο και πάνω από όλα με πίστη στο Θεό και ενθουσιασμό στη ζωή’’.

9:06 Ξυπνάει. Κλαίει.

9:56 Κάνει γυμναστική.

10:30 Πίνει καφέ και σκέφτεται πόσο ερωτευμένος είναι.

11:45 To παίζει Ζορμπάς στις παραλίες. Κρίμα που δεν τον είδαμε στην ταινία του Σμαραγδή για τον Νίκο Καζαντζάκη, θα ήταν τεράστια επιτυχία.

12:47 Κάνει story στο Instagram. ‘’Με πολεμάει το σύστημα’’, λέει.

14:01 Μας κριντζάρει.

 

15:00 Σκέφτεται σε ποια θρησκεία να πιστέψει σήμερα.

15:52 Κλαίει.

16:06 Κοιτάζει τα δόντια του στον καθρέφτη. Νιώθει υπέροχα. Περνούν 2 ώρες.

18:06 ”Είμαι Κιάνου Ριβς της Ελλάδας”.

19:25 Αγαπάει. Βγαίνει στο μπαλκόνι και το φωνάζει.

20:59 Πίνουν κόκκινο κρασί με την κουμπάρα του, την Βάνα Μπάρμπα και συζητούν για την καλύτερη σκηνή στην καριέρα του.

https://www.youtube.com/watch?v=VffE_RNt3rs

21:36 Μας κριντζάρει ακόμα περισσότερο.

23:57 Πριν κοιμηθεί, κάτι τον πιάνει και τραγουδά Last Christmas. Ουρλιάζουν οι γείτονες.