Το ΣΚΑΪ "στρίμωξε" κατά λάθος τη Γιάννα Αγγελοπούλου στην καλύτερη στιγμή του 2021

Έχουμε και επίσημα την πιο cringe στιγμή για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση.

Το ΣΚΑΪ "στρίμωξε" κατά λάθος τη Γιάννα Αγγελοπούλου στην καλύτερη στιγμή του 2021

Έχουμε και επίσημα την πιο cringe στιγμή για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση.


''Δεν άκουσα. Πώς είπατε; Ορίστε; Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε;'', θα μπορούσε να είναι ο εναλλακτικός τίτλος αυτού του κειμένου που μεταφέρει την είδηση της ημέρας: O ΣΚΑΪ ''στρίμωξε'' κατά λάθος την Γιάννα Αγγελοπούλου. Βέβαια, δεν είναι ακριβώς έτσι, αφού στην ουσία, η Πρόεδρος της Επιτροπής ''Ελλάδα 2021'' στρίμωξε τον εαυτό της, χωρίς να έχει δεχθεί την παραμικρή πίεση. Συμβαίνουν αυτά στη ζωή.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου, λοιπόν, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ''Σήμερα'' του ΣΚΑΪ και μίλησε για τις εκδηλώσεις που αφορούν τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821. Μέχρι εδώ, όλα καλά.

''Άντε γεια σας'' λέει φαρμακοποιός στο ΣΚΑΪ και κερδίζει μόνο καρδούλες

''Για εμάς τους Έλληνες η ταυτότητά μας είναι η σημαία μας, οι αγώνες μας, οι νίκες μας, η θρησκεία μας, η λαϊκή μας παράδοση'', τόνισε η Πρόεδρος της Επιτροπής. Αυτό που μας έκανε να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με το συγκεκριμένο τηλεοπτικό κανάλι, όμως, είναι κάτι άλλο.

''Θέλω να σας ρωτήσω κάτι και να μου απαντήσετε με ειλικρίνεια''. Κάπου εκεί, τα ανάβουν τα αίματα. ''Μόνο με ειλικρίνεια σας απαντάω και το ξέρετε'' αμύνθηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου χωρίς να υπάρχει λόγος. ''Υπάρχουν πρόσωπα που θα θέλατε να είναι αύριο εδώ και δεν θα είναι λόγω της πανδημίας;'' ρωτά στη συνέχεια η δημοσιογράφος. Τα υπόλοιπα στο βίντεο. Προσοχή: Ακολουθεί μέγιστο cringe.

 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα