”Νιώθω ότι είμαι από άλλο πλανήτη” λέει ο VLOSPA στο νέο του κομμάτι και ίσως εκεί θα έπρεπε να χτυπήσουν τα πρώτα καμπανάκια για το τι θα ακολουθήσει στο video clip που εμφανίστηκε στις οθόνες μας μόλις χθες, 22 Μαρτίου. Για τον τον Ελληνογάλλο ράπερ, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, άλλωστε έχουμε μιλήσει για εκείνον και σε προηγούμενα άρθρα τονίζοντας την αξία του.

Τώρα, για την guest εμφάνιση του Τάσου Μπουγά Α.Κ.Α Πλανητάρχη, πραγματικά, τι να σχολιάσουμε; Έπος. Πρέπει να σημειώσουμε, βέβαια, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τάσος Μπουγάς συνδέεται με τη ραπ αφού πριν χρόνια κυκλοφόρησε η φήμη ότι είναι ο πατέρας του Μηδενιστή. Δεν ισχύει. Με λίγα λόγια, ”Μηδενιστής has left the chat” μετά από αυτό το clip όπως έγραψαν στα σχόλια κάτω από το φρεσκότατο από κάθε άποψη κομμάτι του VLOSPA.

Αφού λοιπόν οι δυο καλλιτέχνες φημίζονται για την αγάπη τους για τα γυαλιά ηλίου, τα οποία μάλιστα δύσκολα τα αποχωρίζονται (γι’ αυτό και το μωσαϊκό όταν δεν τα φορούν), είπαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να απολαύσουν το πούρο τους. Σεβασμός. Και στον Τάσο Μπουγά, αλλά και στον VLOSPA για την ιδέα.