Τους τα είχε μαζεμένα ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου, Κωνσταντίνος Λουράντος και ξέσπασε εναντίον του ΣΚΑΪ και μάλιστα στον ”αέρα”. Όλοι ξέρουμε ότι στις ζωντανές συνδέσεις γεννιούνται οι πιο όμορφες και πολλές φορές πιο δίκαιες στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης.

Τρίτη πρωί λοιπόν και πίνουμε τον καφέ μας όταν ξαφνικά, στην τηλεόραση μπροστά μας, ο Κωνσταντίνος Λουράντος εξηγεί το 4-4-2 στο κανάλι του ΣΚΑΪ και πώς παίζεται το σωστό τόπι. Θέμα στην εκπομπή του Δημήτρη Οικονόμου που σήμερα δεν ”έκοψε’”την Λιάνα Κανέλλη γιατί απλά δεν βρέθηκε στο τηλεοπτικό παράθυρο, ήταν τα τεστ που θα δίνονται δωρεάν από τα φαρμακεία.

Ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου, μίλησε για τα προβλήματα που παρουσιάζει το εγχείρημα και κάπου εκεί ξεκινά το πάρτι. Αφού ο καλεσμένος έκανε γνωστή τη δυσφορία του για τη στάση του ΣΚΑΪ που αφορούσε τον ίδιο σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε το βράδυ, επήλθε και η έκρηξή του.

‘Σηκωθείτε και φύγετε αυτή τη στιγμή. Ντροπή σας, έχετε θράσος να μιλάτε για τους πολίτες. Έχετε πάρει χρήματα από τους πολίτες. Άντε γεια σας’‘. Όσον αφορά το γιατί δέχθηκε την πρόσκληση να μιλήσει στην εκπομπή, είπε: «Αυτά που κάνατε το βράδυ… Ντροπή σας. Γεια σας, αποχωρήστε αμέσως από τον χώρο που σας φιλοξενεί».