Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενο άρθρο, το Facebook και το Twitter έκαναν ban στον Ντόναλντ Τραμπ γιατί βαρέθηκαν τις ρητορικές μίσους αγάπης του μέσα από τις πλατφόρμες τους. Κάποιοι θα πουν ότι δεν είναι ο καλύτερος πρόεδρος που γνώρισαν ποτέ οι ΗΠΑ αλλά εμείς και ο κόσμος. Θα διαφωνήσουμε. Ο Τραμπ ήταν ένα με το λαό και οι δουλειές που επέλεξε να κάνει από τη στιγμή που έμεινε άνεργος, το αποδεικνύουν.

Ας περάσουμε όμως στην ουσία. Ο πρώην πρόεδρος δεν έχει ανάγκη κανένα Facebook και κανένα Twitter. Ό,τι θέλει, μπορεί να το έχει και μάλιστα σε βελτιωμένη έκδοση. Έτσι, όπως διαβάζουμε τις τελευταίες ώρες αλλά είχαμε ήδη υποψιαστεί εδώ και μήνες, ετοιμάζει τη δική του πλατφόρμα για να μιλάει ελεύθερα στους ψηφοφόρους του που αρέσκονται στο να φορούν καπέλα σαν του Jamiroquai.

Στο καθόλου μεροληπτικό FOX News, ο Τζέισον Μίλερ, σύμβουλος του Ντόναλντ, θεωρεί θέμα χρόνου την μεγάλη επιστροφή του λέγοντας πως, «νομίζω πως ετοιμαζόμαστε να δούμε τον πρόεδρο Τραμπ να επιστρέφει στα social media, σε δύο ή τρεις μήνες». Περιμένουμε πώς και πώς τα πρώτα μου μηνύματα για να μας αποδείξει για ακόμη μια φορά ότι δεν έχει καμία σχέση με υποκίνηση βίας.

via GIPHY

Δυστυχώς ο Τζέισον Μίλερ δεν μας έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα μοιάζει η πλατφόρμα, αλλά ελπίζουμε να μπορούμε να ανεβάσουμε τουλάχιστον μια φωτογραφία της προκοπής γιατί, ως γνωστών, οι ψηφοφόροι του φημίζονται για τις εξαιρετικές τους πόζες. Το μόνο που μάθαμε από τον σύμβουλο του πρώην προέδρου, είναι ότι «η πλατφόρμα θα εξελιχθεί σε κάτι μεγάλο, με δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους».