Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Εύκολα σκεφτήκαμε όλοι πως αποκλείεται να κόλλησε τον ιό σε κάποια πορεία, και δίκιο είχαμε. Η αγάπη του κόσμου, η αγάπη σας και μας, κόλλησε τον κ.Μπογδάνο.

Ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε δυο λόγια για το ποιος τον μόλυνε. Μάλιστα, ανέφερε πως επί τρεις μέρες έψαχνε να βρει πώς μπορεί να κόλλησε τον ιό, ε, και τελικά θυμήθηκε:

«Ήρθε ένας άνθρωπος πάνω μου επιθετικά να με αγκαλιάσει, να με ασπαστεί, είναι η αγάπη του κόσμου».

Μάλιστα, συμπλήρωσε πως αυτό ο άνθρωπος «ήρθε πάνω μου να μου σφίξει το χέρι, δυστυχώς δεν είχε πάρει πολύ σοβαρά το θέμα με τον κορωνοϊό.»

Γενικότερα, την ιχνηλάτηση τη βρίσκει πολύ σημαντική διαδικασία, μιας και αποτελεί και διαδικασία «ωριμότητας», όπως ανέφερε. «Ο καθένας οφείλει να ενημερώσει ώστε ένας προς ένας, μια προς μια να κάνουν rapid test αλλά και μοριακό έλεγχο για να μην υπάρξει κανέναν αδέσποτο κρούσμα», είπε.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ.Μπογδάνος αναφέρθηκε και στα συμπτώματά του, κάνοντας λόγο για απώλεια όσφρησης, ενώ ανέφερε πως τουλάχιστον διατηρεί τη γεύση του. βέβαια αυτό δε σημαίνει πως δεν του λείπει η όσφρησή του έτσι;

«Μου λείπει η όσφρηση, όταν επανέλθει, θα σας έρθω με ανθοδέσμη στην πόρτα», απείλησε δήλωσε στους Αταίριαστους, καταλήγοντας πως τώρα που βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι, θα έχει τον χρόνο να παρακολουθεί περισσότερα πράγματα που θέλει.