Για αρχή, ας σκεφτούμε πόσοι από εμάς θυμούνται τα χρόνια που το κινητό τους το μόνο που έκανε, είναι να δέχεται κλήσεις και να στέλνει μηνύματα. Αυτό θα δείξει και την ηλικία σας. Ας σκεφτούμε επίσης ότι η νέες γενιές, έχουν μεγαλώσει με τα social media και πως δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς αυτά. Είναι τρομακτικό αλλά είναι πέρα για πέρα πραγματικό. Και αυτό δεν αφορά μόνο τους νέους, αφορά και τους μεγαλύτερους.

Όσοι έχουν συχνή επαφή με τα social media, γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτά μπορούν να γίνουν βάρβαρα. Για την ακρίβεια οι χρήστες τους, όχι εκείνα. Για το λόγο αυτό, ο καλλιτέχνης CRUDEOIL 2.0, αποφάσισε να μας δείξει την όχι και τόσο άγνωστη για εμάς πλευρά των μέσω κοινωνικής δικτύωσης. Για να το κάνει αυτό, επέλεξε να χρησιμοποιήσει γνωστούς πίνακες και να τους δώσει μερικές σύγχρονες πινελιές.

Το αποτέλεσμα, εκτός από αστείο, είναι και ικανό να μας κάνει να σκεφτούμε λίγο παραπάνω πριν κάνουμε μια νέα ανάρτηση ή σχολιάσουμε με άσχημο τρόπο την ανάρτηση κάποιου άλλου χρήστη. Ο κόσμος του ίντερνετ είναι ήδη τοξικός, μην τον κάνουμε ακόμα περισσότερο.