”Ύποπτο το αφρόλουτρό σου, ύποπτο”, τραγούδησαν οι αστυνομικοί του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών Ξάνθης χωρίς αυτό να επιβεβαιώνεται, όταν το μεσημέρι της Πέμπτης έφτασε ένα δέμα με παραλήπτη έναν φιλοξενούμενο μετανάστη. Έτσι, πήραν την απόφαση να ελέγξουν το περιεχόμενο του δέματος. Αυτό που βρήκαν, ήταν ένα αφρόλουτρο. Τελικά, δεν ήταν ένα αθώο αφρόλουτρο, τουλάχιστον όχι έτσι όπως το είχαν φανταστεί.

Μέσα στην πλαστική συσκευασία, εντόπισαν κρυμμένες μία μικρότερη συσκευασία με ηρωίνη βάρους 5,1 γραμμαρίων και άλλες τρεις με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 4,9 γραμμαρίων. Μπάμπουσκα δηλαδή αλλά με ιδιαίτερο περιεχόμενο.

via GIPHY

Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζουμε αν το συγκεκριμένο αφρόλουτρο μυρίζει όμορφα και καθαρίζει σε βάθος, αλλά θέλαμε να μάθουμε την άποψη των λυμάτων για όλα αυτά που διαβάζουμε γιατί τελευταία μαθαίνουμε ότι και η Αθήνα δεν περνά και πολύ όμορφα και το έχει ρίξει και αυτή στα αφρόλουτρα.

Όπως ήταν λογικό, τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και σε βάρος του κρατούμενου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε χώρο κράτησης, με την οποία μάλιστα παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης. Ένα μπάνιο ήθελε να κάνει ο άνθρωπος και δεν τον άφησαν.